- 27 Ağustos 2015
- 272
- -66
- 53
- Konu Sahibi Sessizolllll
-
İnşallah cnm kistten korkuyorum sadece hic boyle olmamisti ama kist korkutuyor beniBir kaç gün sonra bence tekrar kan testi yaptırın hamile olabilirsiniz
Cnm acikcasi 3.gunu kanda 2.2 cikti umudum kirildi kist olabilir diye dusunmeye başladım ama 31 temmuz da doktora gittim yumurtalikta kanamali alan var catlamis dedi omu yanlis gordu acaba diyorum catlamamis olabilir mi diye catlasa bile gebelik olsa cikmasi lazimdi adet gununde kafam allak bullak oldu esim sehir dışında doktorada gidemedim kala kaldimIlk gelen başlarda kahverengi olabilir kötü seyler düşünme tatlım
Balim bir müzik aç dinle düşündükçe harap olacaksın. Her gecenin sabahı var. Güzel düşün ki güzel olsun herşey. Korktuğun gibi cikarmasin RabbimCnm acikcasi 3.gunu kanda 2.2 cikti umudum kirildi kist olabilir diye dusunmeye başladım ama 31 temmuz da doktora gittim yumurtalikta kanamali alan var catlamis dedi omu yanlis gordu acaba diyorum catlamamis olabilir mi diye catlasa bile gebelik olsa cikmasi lazimdi adet gununde kafam allak bullak oldu esim sehir dışında doktorada gidemedim kala kaldim
Amin cnm Allah razı olsun insan ister istemez takiyor korkuyor yine mi diyeBalim bir müzik aç dinle düşündükçe harap olacaksın. Her gecenin sabahı var. Güzel düşün ki güzel olsun herşey. Korktuğun gibi cikarmasin Rabbim
Cnm acile gittim doktor muane edecek diye beklerken adam acti gebelik yok dedi yolladi o yuzden yapmaya korkuyorum adeti beklemek kırmızılari gormek daha az uzuyor en azindan ama negatif insani yıkıyor ha geldi ha gelecek diye bekliyorum ama ne sancı ne ağrı var sadece gogus agrisi var zaten kanama gelincede sanci falan yoktu hapsirirken baktim bisey akti gidip baktim simsiyah kanama iki gun surdu avuc ici kadar geldi düne kadar da kahverengi akinti surdu bugun hic bisey yok cok az da olsa beyaz akinti var baskada bisey yok2.2 çıkan değerin üzerine testi tekrarlamadan nasıl dayandın canım bravo0 çıkmamış sonuçta bence bi umut var. Sen testi tekrarla inşallah bebiş vardır. Hem gününde geçmiş. Lekelenme devam ediyorsa geç kalma daha fazla
Merhaba arkadaslar ben 26 temmuzda catlatma ignesi oldum 15 ağustosta adet günüm ama 14 de siyah iki gün boyunca yarim pedi doldurmayacak kadar kanama geldi sonra kesildi surekli gunluk 2 3 kere kahverengi akinti geliyor sadece peceteyle silerken oluyor kanamanin 3.gunu beta hgc 2.2 çıktı ne adet var ne bisey bugun oda kesildi daha gelmedi gogus arim kesilmisti kanamayla simdi yine agriyor ve kasiniyor ben hic bisey anlamadım aranızda bu durumu yasayan varmi tekrar test yapamaya korkuyorum negatifi gorunce cok kötü oluyorum o yuzden kırmızılari gormek daha az üzüyor beni adeti bekliyorum ama gelmiyor
Ay inşallah cnm ya acaba iki kez mi yumurtladim cunku 26 da catlatma yaptım 31 de catlamis dedi adet zamanı cikmasi lazım 19 gun gecmis oluyor catlatma ignesinin üzerinden 3 gunde adetten sonra yaptim kafam allak bullakBenimde kanamam olmuştu. Daha sonra kan testi yaptırdığım da 2.30 çıktı adetim 4 gün gecikince tekrar yaptırdım. 66 çıkmıştı. Oyüzden hamile olabilirsiniz dedim:)
Cnm acile gittim doktor muane edecek diye beklerken adam acti gebelik yok dedi yolladi o yuzden yapmaya korkuyorum adeti beklemek kırmızılari gormek daha az uzuyor en azindan ama negatif insani yıkıyor ha geldi ha gelecek diye bekliyorum ama ne sancı ne ağrı var sadece gogus agrisi var zaten kanama gelincede sanci falan yoktu hapsirirken baktim bisey akti gidip baktim simsiyah kanama iki gun surdu avuc ici kadar geldi düne kadar da kahverengi akinti surdu bugun hic bisey yok cok az da olsa beyaz akinti var baskada bisey yok
Geç yumurtlamşta olablrsnz genelde 0 çıkar değer hep gördüğüm duydugum 2 olması şüphelendirdiAy inşallah cnm ya acaba iki kez mi yumurtladim cunku 26 da catlatma yaptım 31 de catlamis dedi adet zamanı cikmasi lazım 19 gun gecmis oluyor catlatma ignesinin üzerinden 3 gunde adetten sonra yaptim kafam allak bullak
Cnm daha once ignenin 14 günü yaptım 2.2 cikmisti ama simdi baya geçti 2.2 cikti alamadımGeç yumurtlamşta olablrsnz genelde 0 çıkar değer hep gördüğüm duydugum 2 olması şüphelendirdi
Daha önceki aylarda hiç yaptrdınzmı onlarda kaç çıkıyordu sonuç?
Benim geç döllenme oldu adetim 12 gün geçtikten sonra çıktı kanda
Oyle de cnm 31 de gittim doktor catladi demişti doktor mu yanıldıKuzum haklısın bende çook negatif gördüm ama beklemek daha çok yoruyor insanı. İster istemez ümitleniyor insan. Bir sorun varsa çözümünü geciktirirsin. İğne kist yapmıs olabilir
Catlatma iğnesi betayi yükseltiyo benim bildiğim 14gun sonra ignenin etkisi geçiyorCnm daha once ignenin 14 günü yaptım 2.2 cikmisti ama simdi baya geçti 2.2 cikti alamadım
Canim benim adet bitti simdi beyaz akinti var adet olamadım yankKahve rengi lekelenmede ola bilir yerleşme kanamasida ola bilir kistte ola bilir benim kist olmuştu kahverengi lekelenmeyle adetim gelmişti
Kist olduysa önce kahve rengi akıntı geliyor Bi kaç gün sonra regl başlıyor demek istedimCanim benim adet bitti simdi beyaz akinti var adet olamadım yank
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?