Adet yerine kahverengi leke acil yardm

hermes33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
169
185
Adet olmam gereken tarihte sadece kahverengi akinti geldi azcik 3-4 gun sonra kesildi ve adet olmadim hamilelik testi yaptirdim idrar ve kan olarak sonuc hamile degilim sonra jinekolaga gorundum ne kist var ne mantar tertemiz ama hala adet olamadim ama kasikta sanci var daha once boyle birsey yasayan varmi

Meraba,
Ben benzeri bir durum yasiyorum su an. Adetim 5 gun gecikti ve yaklasik 7 gundur kahverengi akinti var. ilk basta tualete gidince tortu gibiydi ve azicik akinti geliyodu simdi sadece tualete gidince peceteye geliyor. Dun butun gun midem bulandi ve karnimda ara ara gelen kramp oldu bir sure. Henuz test yapmadim ama yarin yapmayi dusunuyorum.. Ben de cok endiseliyim ve anlamadim bu neyin nesi diye

Bende de durum tam olarak boyle hamilelik diye dusundum ama yok doktora kontrole gittim hic bir sey cikmadi ama olamiyorum en son hormon testi yaptirmayi dusundum ama adet olabilmem gerekli once sende gec kalmadan bir gorun asla ihmal etme

Ben bir ay once doktoruma gorunmustum. Cildiye doktoru benden hormon testi istemisti ve bazi degerlerim yuksek cikmis bu nedenle kadin doguma yonlendirdi. Doktor ultrason ve test sonucuna gore ufak ufak kist baslangici var polikistik over sendromu dusunduruyor dedi, adetin daha once gecikti mi dedi. Iki ay once 7 gun gecikmisti ama bi kere boyle bisy oldu dedim. Tekrar bi gecikme olursa gel dogum kontrol hapi yazmam gerekir dedi.
Fakat ben bir ay once erkek arkadasmla birlkte oldum ama korunduk. Simdi de adet olmayinca cok cok stres oldum mide hulantilarim oldu dun ve bugun, kahverengi akinti tualete gidince devam ediyor. Test yapmak ve negatif cikarsa doktora gitmek istiyorum ama o kadar korkuyorum ki test almaya gidemiyorum :KK43:

Bende o supheleri yasadim ama korunduysaniz hic sorun olmaz diye dusunuyorum ister istemez biz kadinlarin ilk aklina gelen sey hamilelik demir eksikligi de adet düzensizliği yapiyor kistte yapiyor bende bi sure dogum kontrol hapi kullandim anca oyle düzene giriyor adet

Cok tesekkurler cevabiniz icin, siz de hormon testi yaptirin insallah kisa sure icinde adet olursunuz :)

Sizlerde mide bulantisi oldu mu? Bende 2 gundur sabahtan aksama kadar mide bulantisi var

Kizlar gunaydin ben hamileyim . Kanda ve testte hemen cikmiyor haziran bat beklemeniz gerekiyor ardindan hemen test yaptirin supheleniyorsaniz adet sokturucu verip gonderen doktorlarin verdigi ilaci kullanmayin . Bana oyle yapmislardi. Ve ben kullanmadim biraz beklemenizi tavsiye ederim

bu ay benim de önce kahve akıntı şeklinde geldi iki gün boyunca
sonra birden durdu
yerleşme kanaması sandım korunmuyorduk çünkü
ama iki gün sonra aniden kanama başladı
adetmiş meğer

bu ay benim de önce kahve akıntı şeklinde geldi iki gün boyunca
sonra birden durdu
yerleşme kanaması sandım korunmuyorduk çünkü
ama iki gün sonra aniden kanama başladı
adetmiş meğer

Ben de kanama 2.3 gun surdu bende oyle sanmistim sonrasinda tekrar kahverengi akinti oldu 3,4 gun sonra ben kan testi yaptirdim negatif cikti olmus olsa direk cikarmis zaten. Allahim cocuk isteyen herkese nasip etsin.benim icin simdilik erken ben dusunmuyorum.

Hanimlar bnde benzer bir konu acmistim ama cevap yazan olmadi bende durum 3 aydır aynı havalardandir dedim ama bu ay iyice korkuyorum çünkü iki gündür regl olmama rağmen (affiniza siginarak) sadece iki ped kullandım oda kendim rahatsız olduğum için onu bile batirmayacak kadar az yani temizlenip dr gitmeyi düşünüyorum umarim kötü birşey cikmaz

Hanimlar bnde benzer bir konu acmistim ama cevap yazan olmadi bende durum 3 aydır aynı havalardandir dedim ama bu ay iyice korkuyorum çünkü iki gündür regl olmama rağmen (affiniza siginarak) sadece iki ped kullandım oda kendim rahatsız olduğum için onu bile batirmayacak kadar az yani temizlenip dr gitmeyi düşünüyorum umarim kötü birşey cikmaz
Menopoz belirtisi olabilir.Aynı durumu yaşadım ve hormon tahlilerine bakılarak, menopoz denildi

Arkadaşlar şuan bende aynı durumdayım 22gundur adet olamıyorum dün gece kahverengi renkte akıntı oldu bugün gün boyu devam etti ama tuvalette taharetlenip peçeteye silince geliyo sadece. Hamile kalma ihtimalim yok. Hamilelik değilse ne olabilir acaba

Arkadaşlar şuan bende aynı durumdayım 22gundur adet olamıyorum dün gece kahverengi renkte akıntı oldu bugün gün boyu devam etti ama tuvalette taharetlenip peçeteye silince geliyo sadece. Hamile kalma ihtimalim yok. Hamilelik değilse ne olabilir acaba

Bir doktora gorunun derim
Belki farkli birseydir.tüpler tıkali da olabilir

X