Adet Yakını ovulasyon testi ve gebelik

Hedrkrlssa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
276
88
Kızlar merhaba. Adetime 3 gün kaldı ve elimde olduğu için ovulasyon testi yaptım. Adet belirtilerimde var ama adete 8 gün kala sadece 1 defa pembe ve kahverengi kanamam olmustu. Bugün de merak edip yaptım ve böyle çıktı. Bu durumda test negatif mi yoksa pozitif mi yani yumurtlamam mı var acaba yoksa gebelik ihtimali olabilir mi ? Bazı arkadaşlarda duydum ovulsayon testiyle gebe olduğunu öğrenenleri sormak istedim

E3F6B1E8-6CB2-42D9-8ED3-6A5485C935E1.jpeg

1CAE2D03-6866-4091-9630-EC4818441CBF.jpeg
Benimde bugün adet günüm de ama olmadım hiçbelirtimde yok test yaptım böyle çıktı ovulasyon. Burdan bir kaç arkadaş gebelik olunca böyle olduğunu söylüyor

Buna hiç güvenmeyin. Benim adete 2 gün kala ovulasyon testi yaptım full kırmızı çıktı aynı pik gibi ama adet oldum. En iyisi gebelik testi.

Buna hiç güvenmeyin. Benim adete 2 gün kala ovulasyon testi yaptım full kırmızı çıktı aynı pik gibi ama adet oldum. En iyisi gebelik testi.
Yaa bende güvenemedim zaten afet belirtilerim de var ama işte 4 gün önce gelen kanamadan sonra bir ihtimal acaba dedim :KK43:

Lh hormonu hp var vücutta o yüzden 2 çizgi çıkması normal. Bende eskiden adet öncesinde ovulasyon ole gebelik öğrenir miyim diye baktım hep 2 çizgiydi hiç gebe değilsin.
Ama silik cikar diye biliyorum bir çok arkadaş T C den koyu olursa gebelik var diyorlar hayırlısı bakalım cuma gününe kadar bekliycem

Kızlar merhaba. Adetime 3 gün kaldı ve elimde olduğu için ovulasyon testi yaptım. Adet belirtilerimde var ama adete 8 gün kala sadece 1 defa pembe ve kahverengi kanamam olmustu. Bugün de merak edip yaptım ve böyle çıktı. Bu durumda test negatif mi yoksa pozitif mi yani yumurtlamam mı var acaba yoksa gebelik ihtimali olabilir mi ? Bazı arkadaşlarda duydum ovulsayon testiyle gebe olduğunu öğrenenleri sormak istedim
Gebelik testi yaptın mı canım merak ettim sonucu

X