Adet ve yumurtlama donemi hakkinda yardim

coronet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2015
440
351
103
Kizlar benim adetlerim bi garip mesela once bir damla kahverengi sivi gelir 3-4gun hicbir kanama olmaz sonra baslar kanama. Bu yuzden ben yumurtlama tarihimi nasil hesaplayacagimi bilmiyorum . O bir damla gelen kahverengiden itibaren mi yoksa gercek fazlasiyla gelen kanamadan itibarenmi. Yardim ederseniz cok sevinirim

Cnm bence fazla olmaya başlayınca hesaplamalisin
Cevabiniz icin tesekkur ederim. Bilemiyorum arastirdim birseyde bulamadim o yuzden sormak istedim. Acaba o bir damla geldigi zaman adet olmus sayilmiyor muyum. Cunku bir damla geliyor sonra kesiliyor 3 4 gun sonra tam basliyor. Dogal olarak yumurtlama tarihimi bulamiyorum

Cevabiniz icin tesekkur ederim. Bilemiyorum arastirdim birseyde bulamadim o yuzden sormak istedim. Acaba o bir damla geldigi zaman adet olmus sayilmiyor muyum. Cunku bir damla geliyor sonra kesiliyor 3 4 gun sonra tam basliyor. Dogal olarak yumurtlama tarihimi bulamiyorum
Cnm dr gidecegin zaman bile tam söküldüğünde randevu alın deniliyor sanmıyorum bir damladan başlangıç olacağını bide yumurtlama zamanı uzayan bir akıntının oluyor ondanda anlayabilir sin

Back