- 15 Eylül 2021
- 186
- 45
- 25
-
- Konu Sahibi Zehra_5934
Klomen falan mı kullandın neden gecikme oldu hormon testi istemedi miGeçen pazartesi kan verdiğimde betam 1.20 çıktı ve yaklaşık 13 gün gecikmem olmuştu cumartesi günü adet gibi geldi ama önceki adetlerime benzemiyor yoğunluk az doktorum yarın tekrardan kan vermemi istedi hamilelik olabilir o şekilde adet gelebilir dedi bu ne kadar doğru bilemedim açıkçası hamilelikte adet gören var mı ?
Ve sanki yarın kesilcek gibi de geliyor banaKlomen falan mı kullandın neden gecikme oldu hormon testi istemedi mi
Kontrollerin olmuştu herşeyim suanlik gayet normalultrasonla bakıldı mı kist olabilir
Yarin tekrar kan testi yapıp sonuçlara göre muane olcamultrasonla bakıldı mı kist olabilir
gecıkme sonrası doktor kontrol etti mi yani onu demek istiyorum gecıkme ve boyle değişik kanamalar kist göstergesi olabiliyorKontrollerin olmuştu herşeyim suanlik gayet normal
Bence prolaktin hormonu yükselmiş gebelik olsa çıkardı. Sen her ay konu açıyorsun canım demek ki bebek isteğin çok fazla. Peki klomen femara çatlatma iğnesi kullandın mı rahim filmi çektirdin mi eşin sperm testi verdi mi adetin 3. Günü hormon testleri yapıldı mı. Ben bunları soruyorum ama yönlendirmek için bazen oturup beklemek sadece belirti aramak bizi sonuca ulaştırmaz affına sığınarak soruyorum kırmak için değilVe sanki yarın kesilcek gibi de geliyor bana
Hayır ne demek bende buradan bilgi öğreniyorum doğru ya da yanlış bütün testler yapıldı adetliykende eşim içinde kendim içinde allaha şükür bir problem yok ama beni şaşırtan 15 gün iki defa bu ay gecikmem oldu herhangi iğne tarzı birsey kullanmadım şuan da gerek görmedim 6.ay denemem bu ayBence prolaktin hormonu yükselmiş gebelik olsa çıkardı. Sen her ay konu açıyorsun canım demek ki bebek isteğin çok fazla. Peki klomen femara çatlatma iğnesi kullandın mı rahim filmi çektirdin mi eşin sperm testi verdi mi adetin 3. Günü hormon testleri yapıldı mı. Ben bunları soruyorum ama yönlendirmek için bazen oturup beklemek sadece belirti aramak bizi sonuca ulaştırmaz affına sığınarak soruyorum kırmak için değil
Diğer arkadaşın dediği gibi basit bir kist bile böyle düzensizlikler yapabilir muhtemelen tekrar gittiğinizde ultrasonda ne olduğu ortaya çıkarHayır ne demek bende buradan bilgi öğreniyorum doğru ya da yanlış bütün testler yapıldı adetliykende eşim içinde kendim içinde allaha şükür bir problem yok ama beni şaşırtan 15 gün iki defa bu ay gecikmem oldu herhangi iğne tarzı birsey kullanmadım şuan da gerek görmedim 6.ay denemem bu ay