Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetinizin basladığı günden bir dahaki baslangıc tarihine kadar sayın Kaç günde bir olduğunuzun ortalamasını alırsınız böylece. Adet tarihinden muhtemel yumurtlama tarihi 14. Gün civarı oluyorarkadaşlar yumurtlama tarihimi nasıl hesaplicam ben blmiyorum bir program indirmiştim ona göre hesaplıyordum ama çözemedim durumu ya![]()
8 şubatta oldum 11 mart bu ayda nasıl hesap yapmalıyımAdetinizin basladığı günden bir dahaki baslangıc tarihine kadar sayın Kaç günde bir olduğunuzun ortalamasını alırsınız böylece. Adet tarihinden muhtemel yumurtlama tarihi 14. Gün civarı oluyor
8 şubattan 11 marta sayıyoruz, 32 gün de bi olmussunuz yani aralık bu. Tarihleri atın bi yere sayın geneli kaç günde bir bu şekilde hesaplayın. Mart 23-24 sonsındaki bikaç günde yumurtlama günleridir.8 şubatta oldum 11 mart bu ayda nasıl hesap yapmalıyım
yani pazar pazartesi ve bugun öylemi ?8 şubattan 11 marta sayıyoruz, 32 gün de bi olmussunuz yani aralık bu. Tarihleri atın bi yere sayın geneli kaç günde bir bu şekilde hesaplayın. Mart 23-24 sonsındaki bikaç günde yumurtlama günleridir.
23-24-25-26-27 bu aralıklar yüksk gebelik şansı ama siz 30 una kadar değerlendirin yinedeyani pazar pazartesi ve bugun öylemi ?
benim takvime göre 2 3 gün yanlış hesaplamışım ama 23 -25-26-28 bu günler hep ilişki oldu zaten birde birşey daha sormak istiyorum size mesala 8 şubatta adet gördüm bir sonraki adetim 11 mart arada 31 gün var bu ay benim normal şartlarda11 nisanda adet görmem gerekiyor örneğin ben 11 nisandan önce adet oldum arada 28 gün oynadı ben yumurtlama günmü nasıl hesaplayacağım onunda bilgisini verirmisiniz bana23-24-25-26-27 bu aralıklar yüksk gebelik şansı ama siz 30 una kadar değerlendirin yinede
Gecmiş 3 adet tarihinin aralığını sayın, çıkan üç sayıyı toplayıp üçe bölün ortalamasını alım çıkan sonuc ortalama aralığı verir. Ama adet tarihleri genelde bu şekil değişkense en garanti yöntem yumurtlama takibini testlerle yapmak.benim takvime göre 2 3 gün yanlış hesaplamışım ama 23 -25-26-28 bu günler hep ilişki oldu zaten birde birşey daha sormak istiyorum size mesala 8 şubatta adet gördüm bir sonraki adetim 11 mart arada 31 gün var bu ay benim normal şartlarda11 nisanda adet görmem gerekiyor örneğin ben 11 nisandan önce adet oldum arada 28 gün oynadı ben yumurtlama günmü nasıl hesaplayacağım onunda bilgisini verirmisiniz bana
ben sadece geçen aydan beri takip yapmaya başladım ondan önsini takip etmezdim ama hemen hemen her ay 8 inde olurdum arada 2 3 gün gecikmeler yaşarım ama artık takibini yapacağım verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim takıldığım konularda sizden yardım alabilirmiyim ve son olarak yumurtlama testi nasıl yapılıyor bilmiyorum k.b bu konularda oldukça bilinçsizim araştırıyorum ama kafan karışıyorGecmiş 3 adet tarihinin aralığını sayın, çıkan üç sayıyı toplayıp üçe bölün ortalamasını alım çıkan sonuc ortalama aralığı verir. Ama adet tarihleri genelde bu şekil değişkense en garanti yöntem yumurtlama takibini testlerle yapmak.
Rica ederim tabiki severek yardımcı olurum. Bu yumurtlama takibinin yapıldığı testler gebelik testleri gibi idrarla yapılıyor bunda beliren ikinci çiZgi sizin yumurtladığınızı gösteriyo ve siz ikinci çigiyi gördüğünüz günlerde birlikte oluyorsunuz.ben sadece geçen aydan beri takip yapmaya başladım ondan önsini takip etmezdim ama hemen hemen her ay 8 inde olurdum arada 2 3 gün gecikmeler yaşarım ama artık takibini yapacağım verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim takıldığım konularda sizden yardım alabilirmiyim ve son olarak yumurtlama testi nasıl yapılıyor bilmiyorum k.b bu konularda oldukça bilinçsizim araştırıyorum ama kafan karışıyor
teşekkür ederim sağol :)Rica ederim tabiki severek yardımcı olurum. Bu yumurtlama takibinin yapıldığı testler gebelik testleri gibi idrarla yapılıyor bunda beliren ikinci çiZgi sizin yumurtladığınızı gösteriyo ve siz ikinci çigiyi gördüğünüz günlerde birlikte oluyorsunuz.