• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet tarihim 13 gün geçti Kan testi negatif

ilk defa adetim tam 12 gün gecikti.gebelik var diye sevindim kaç kez test yaptım negatif :( dr gittim.yumurtalığının içinde büyük bir yumurta oluşmuş ve çatlamak üzere dedi.sebebi belli değil ama ters bi durum yok dedi.adet olsaydım bugün yumurtlama tarihimdi.oyüzden 1 er gün arayla deneme yapıcaz tutturabilirsiniz dedi dr..olmazsa kanama sağlayan ilaç vercekmiş .kırk yılın başı hamile kalalım dedik onda da tarihler şaştı :52: ama sıkılmıyom artık yaa çünkü buaralar kimi görsem adet gecikmesi yaşıyor .salgın gibi mübarek :1:

ilk defa adetim tam 12 gün gecikti.gebelik var diye sevindim kaç kez test yaptım negatif :( dr gittim.yumurtalığının içinde büyük bir yumurta oluşmuş ve çatlamak üzere dedi.sebebi belli değil ama ters bi durum yok dedi.adet olsaydım bugün yumurtlama tarihimdi.oyüzden 1 er gün arayla deneme yapıcaz tutturabilirsiniz dedi dr..olmazsa kanama sağlayan ilaç vercekmiş .kırk yılın başı hamile kalalım dedik onda da tarihler şaştı :52: ama sıkılmıyom artık yaa çünkü buaralar kimi görsem adet gecikmesi yaşıyor .salgın gibi mübarek :1:
Canım bende 28 senelik ömrümde hiç bole bişey yasamamistim adetin 12 gün gecikti 2 gün önce kan testi yapıldı ćıkmadı.mayista aşılama oldum 2.olmak için bekliyorum 2 aydır sorunlar bitmiyor. Bu aksam maydonozu kaynatıp suyunu icecegim adet olayım

günaydın arkadaşlar ben aranıza yeni yeni katılıyorum 24 yaşındayım. 4 yıllık evliyim ve bir çocuğum olmasını çok istiyorum. geçen ay 3 mayısta en son adet gördüm 2-3 haziranda adet görmem gerekirken adetim geçti 4-6 haziranda idrar testi yaptım negatif çıktı. bugün adetim geçeli 13. gün adetimin geçtiği 9. gün doktora gittim ve alttan muayene yaptı bişey görünmüyor yeni gebelik olabilir dedi kan testi yaptı değer 0.1 yani negatif adetimin geçtiği en fazla 3-4 gündür. haftaya tekrar başka biyerde kan testi yaptırayım diyorum tanığım çok kişi var hamileliklerini 2- 3 . ayında öğrenenler bu şekilde kafam çok karışık belkide psikolojik olarak kendim geciktiriyorum. bu arada midem aşırı derecede bulanıyor. buna benzer durumla karşılaştığınız oldumu? cevap verirseniz sevinirim...

Bu ay ben kafayi yedim ayin 2sinde hasta olmam gerekirdi olamdm 3guvenlr test yaptm hep negatif.migde bulantilar i siskinlkler keson hamikeyim dedim.3. Önce hasta oldm insan stres yapiyor birde sicaklar.birde ben aslan pencesi otu ictim hemen kanamayi getirdi mutlaka ic.hasta olunca rahatliyorsun

Bu ay ben kafayi yedim ayin 2sinde hasta olmam gerekirdi olamdm 3guvenlr test yaptm hep negatif.migde bulantilar i siskinlkler keson hamikeyim dedim.3. Önce hasta oldm insan stres yapiyor birde sicaklar.birde ben aslan pencesi otu ictim hemen kanamayi getirdi mutlaka ic.hasta olunca rahatliyorsun
Aslan pencesi otu şu prolaktini düşüren otmu

meraba canım ben hamileyim 9 haftalık gerek yok artık darısı başına inşallah

Canim gözün aydın öncelikle peki kaçıncı gün nasıl öğrendin hamile olduğunu benimde 15 gün geçti adetimin üzerinden bugün idrar testi yaptım negatif aşırı mide bulantısı ve baş dönmesi var napicam bilmiyorum

Canim gözün aydın öncelikle peki kaçıncı gün nasıl öğrendin hamile olduğunu benimde 15 gün geçti adetimin üzerinden bugün idrar testi yaptım negatif aşırı mide bulantısı ve baş dönmesi var napicam bilmiyorum

sağol canım darısı başına ben günüm geçmeden idrarda silik çizgi çıkınca kan testiyle öğrendim evlilik yıldönümümde çok güzel bir hediye oldu bana

Merhaba ebru89 profilini inceledi yazını görünce. Gerçekten çok sevindim senin adına. Bebeğini kucağına almışsin birde bakımıyla ilgili paylaşımların bile olmuş.maşallah diyelim. :) Allah analı babalı büyütsün
Hayirli bir evlat olsun inşallah. Belirsizlikler suren bir adet gecikmem var benimde tıpkı senin yaşadığın gibi. Ama bende belli belirsiz nede belirgin hiç çift cizgi çıkmadı.adetine 6 gün kala heycandan beklemeyip kan testi yaptırdım negatif çıktı, normalde hic gecikmezdim gecen ay 5 gun gecikti, bu ay da gunasiri tavsiyesine uyup denedik yumurtlama tarihimi hesapladik iste keciboynuzu pekmezi falan yedik baya bi inandigimiz icin sabredemeyip adetime 6 gun kala lan testi yaptirdim dusunun. adetim 5 gün gece ,9 gün gece birer tane idrar testi yaptım evde onlarda negatif ve 13. Gün artık içim patlayarak 2 tane birden test aldım aynı anda yaptım yine yok. Çok istediğimizde mi bilmiyorum icimizde bir his hamilesin diyor. Heleki o his esimde cok daha fazla. Göreceksin bak hamilesin sen diyor sürekli. Psikolojim de bozuldu. Sizin yaşadığınız gibi sonradan sonraya belli olan gebeliklerde oluyormuş diye okuyunca tabi umut gitgide büyüyor. Yarın tekrar kan testi vericem sağlık ocağında. Allahım saglikli sihhatli ve hayırlı evlatlar nasip et isteyen her kuluna Rabbim. Tekrar tebrik ediyorum , sevgilerimle.

Back