Merhaba ebru benimde tam 10 gun gecti ve kan tahlilinde negatif cikti doktor 1 haftaaya kadar olursun dei ama bilmiyirum ayni durumdan muzdaribiz yrdimi olurlar ins bize ...
ondan sonraki ay da bir dusuk yaptimins bir gun bizimde bebislerimiz olcakk
günaydın arkadaşlar ben aranıza yeni yeni katılıyorum 24 yaşındayım. 4 yıllık evliyim ve bir çocuğum olmasını çok istiyorum. geçen ay 3 mayısta en son adet gördüm 2-3 haziranda adet görmem gerekirken adetim geçti 4-6 haziranda idrar testi yaptım negatif çıktı. bugün adetim geçeli 13. gün adetimin geçtiği 9. gün doktora gittim ve alttan muayene yaptı bişey görünmüyor yeni gebelik olabilir dedi kan testi yaptı değer 0.1 yani negatif adetimin geçtiği en fazla 3-4 gündür. haftaya tekrar başka biyerde kan testi yaptırayım diyorum tanığım çok kişi var hamileliklerini 2- 3 . ayında öğrenenler bu şekilde kafam çok karışık belkide psikolojik olarak kendim geciktiriyorum. bu arada midem aşırı derecede bulanıyor. buna benzer durumla karşılaştığınız oldumu? cevap verirseniz sevinirim...
canım aynısını bn yaşadm yazdıkların birebir doktor aynı şeleri dedi kan testi aynı sonuç 4-5gün sonra regl oldum hamile değilmişim bu ayda nerdeysen 10gün gecikti ve bugün regl oldum bnce bekle bişi yapma bnde idrar testi yptım negatif çıktı doktora gitcektim tekrar bu hafta bi baktım bugün regl olmuşum bekle bnce ama sen bilirsin...
haklısın bugün 15.gün ve gelen giden yok stresim de yok öyle neden gecikti bilmiyorum
canım inş hamiş değilsen regl olursun yada inş hamişsen sonuç çıkar aslında stresim yok diosun ama ister istemez stres yapıosun ne kadar rahatım desende rabbim inş nasip eder bidaki ay
merhaba ilk defa başıma geldi benim daha önceden 2-3 gün geçtiği oluyordu ama bukadar değildi. hala da olmadım cuma gününe kadar olmazsam tekrar başka yerde kan tahlili yapacağım kuzenim doğum yapmak üzere 2 aylık olana kadar öğrenememiş bir tanıdığım daha var ona da doktor menepoz olmuşsun demiş ama daha yaşı küçük tabi 3 ay sonra öğreniyor 3 aylık hamileyken bunun gibi şeyleri duyunca insan ümitleniyor. İnşallah hamileyizdir.
Tatlim benim 10 gun gecti demistim ya bugun idrar tahlili yaptim ve 2 cizgi cikti silik bisekilde kafam karisti cok istiyorum olsun diye umarim bebeqim qelcekkk ins hamileymdir
selamlar arkaddaşlar
benimde 2 ay önce tıkır tıkır ilerleyen adetim 8 gün gecikmişti tahlilde negatif çıktı ama ben dedim hamileyim çünkü adetim hiç şaşmazdı
ertesi gün adet olunca moralim çok bozuldu göğsümde kitle olduğundan hormonlara baktırayım dedim ve gidip adetin 3.günü kan verdim 5.günü muayene oldum
rahimde iltahap çıktı
adetimi geciktirende oymuş
2 ay fitil ve antibiyotik kullandım bu ay ümitliyim
tavsiyem doktora gidip muayene olun
inşallah rabbim hepimize nasip eder
inşallah hamilesindir canım kan testi ne zaman yapacaksın?
günaydın arkadaşlar ben aranıza yeni yeni katılıyorum 24 yaşındayım. 4 yıllık evliyim ve bir çocuğum olmasını çok istiyorum. geçen ay 3 mayısta en son adet gördüm 2-3 haziranda adet görmem gerekirken adetim geçti 4-6 haziranda idrar testi yaptım negatif çıktı. bugün adetim geçeli 13. gün adetimin geçtiği 9. gün doktora gittim ve alttan muayene yaptı bişey görünmüyor yeni gebelik olabilir dedi kan testi yaptı değer 0.1 yani negatif adetimin geçtiği en fazla 3-4 gündür. haftaya tekrar başka biyerde kan testi yaptırayım diyorum tanığım çok kişi var hamileliklerini 2- 3 . ayında öğrenenler bu şekilde kafam çok karışık belkide psikolojik olarak kendim geciktiriyorum. bu arada midem aşırı derecede bulanıyor. buna benzer durumla karşılaştığınız oldumu? cevap verirseniz sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?