Adet tarihim 13 gün geçti Kan testi negatif

EBRU89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
77
12
98
İstanbul
günaydın arkadaşlar ben aranıza yeni yeni katılıyorum 24 yaşındayım. 4 yıllık evliyim ve bir çocuğum olmasını çok istiyorum. geçen ay 3 mayısta en son adet gördüm 2-3 haziranda adet görmem gerekirken adetim geçti 4-6 haziranda idrar testi yaptım negatif çıktı. bugün adetim geçeli 13. gün adetimin geçtiği 9. gün doktora gittim ve alttan muayene yaptı bişey görünmüyor yeni gebelik olabilir dedi kan testi yaptı değer 0.1 yani negatif adetimin geçtiği en fazla 3-4 gündür. haftaya tekrar başka biyerde kan testi yaptırayım diyorum tanığım çok kişi var hamileliklerini 2- 3 . ayında öğrenenler bu şekilde kafam çok karışık belkide psikolojik olarak kendim geciktiriyorum. bu arada midem aşırı derecede bulanıyor. buna benzer durumla karşılaştığınız oldumu? cevap verirseniz sevinirim...

Merhaba ebru benimde tam 10 gun gecti ve kan tahlilinde negatif cikti doktor 1 haftaaya kadar olursun dei ama bilmiyirum ayni durumdan muzdaribiz yrdimi olurlar ins bize ...

mrb kizlar bendede boyle olmustu cok cok onceleri.tam on bes gun gecmisti dr her hafta tahlil yaptriyordu her sefrinde negatif cikiyordu.bu arada asiri bel agrisi ve goguslermde sislik vardi kesin hamileyimdir dyordum.dr umu deistirdim cok iyi bir docent bulmustm o alttan muayene etti ve dollenme olmus fakat rahime yerlesmeden kanama yapmis icerde kan pihtisi olarak kiste donusmus falan filan dedi ve adet cozucu ilac yazmsti.onu kullandiktan snra adet oldm resmen buyuk pihtilar halnde akti.sizdede ayni seyler olabilirmi blmiyorum ins olmaz.belkide hamissinizdir gec dollenmede olabilir sadece yapmaniz gereken sey beklemek.sıkca tekrarlayin ins bebisleriniz saglikli bi sekilde sizinledirler.

Merhaba ebru benimde tam 10 gun gecti ve kan tahlilinde negatif cikti doktor 1 haftaaya kadar olursun dei ama bilmiyirum ayni durumdan muzdaribiz yrdimi olurlar ins bize ...

merhaba ilk defa başıma geldi benim daha önceden 2-3 gün geçtiği oluyordu ama bukadar değildi. hala da olmadım cuma gününe kadar olmazsam tekrar başka yerde kan tahlili yapacağım kuzenim doğum yapmak üzere 2 aylık olana kadar öğrenememiş bir tanıdığım daha var ona da doktor menepoz olmuşsun demiş ama daha yaşı küçük tabi 3 ay sonra öğreniyor 3 aylık hamileyken bunun gibi şeyleri duyunca insan ümitleniyor. İnşallah hamileyizdir.

canım aynısını bn yaşadm yazdıkların birebir doktor aynı şeleri dedi kan testi aynı sonuç 4-5gün sonra regl oldum hamile değilmişim bu ayda nerdeysen 10gün gecikti ve bugün regl oldum bnce bekle bişi yapma bnde idrar testi yptım negatif çıktı doktora gitcektim tekrar bu hafta bi baktım bugün regl olmuşum bekle bnce ama sen bilirsin...

haklısın bugün 15.gün ve gelen giden yok stresim de yok öyle neden gecikti bilmiyorum

haklısın bugün 15.gün ve gelen giden yok stresim de yok öyle neden gecikti bilmiyorum

canım inş hamiş değilsen regl olursun yada inş hamişsen sonuç çıkar aslında stresim yok diosun ama ister istemez stres yapıosun ne kadar rahatım desende rabbim inş nasip eder bidaki ay

canım inş hamiş değilsen regl olursun yada inş hamişsen sonuç çıkar aslında stresim yok diosun ama ister istemez stres yapıosun ne kadar rahatım desende rabbim inş nasip eder bidaki ay

inşallah canım bende hep onu istiyorum hamile değilsem olayım diye ama bakalım inşallah hamile kalırız

Tatlim benim 10 gun gecti demistim ya bugun idrar tahlili yaptim ve 2 cizgi cikti silik bisekilde kafam karisti cok istiyorum olsun diye umarim bebeqim qelcekkk ins hamileymdir

selamlar arkaddaşlar
benimde 2 ay önce tıkır tıkır ilerleyen adetim 8 gün gecikmişti tahlilde negatif çıktı ama ben dedim hamileyim çünkü adetim hiç şaşmazdı
ertesi gün adet olunca moralim çok bozuldu göğsümde kitle olduğundan hormonlara baktırayım dedim ve gidip adetin 3.günü kan verdim 5.günü muayene oldum
rahimde iltahap çıktı
adetimi geciktirende oymuş
2 ay fitil ve antibiyotik kullandım bu ay ümitliyim
tavsiyem doktora gidip muayene olun
inşallah rabbim hepimize nasip eder

ben bebeğe karar verdiğimde doktora gittim hiç bir problem olmadığını söyledi simir testi ve kültür testi filan yaptı hepsi temiz çıktı buayda adet geçince 9. gün gittim durumu anlattım bana kesin hamilesin dedi alttan muayene edince de hiçbirşey görünmüyor dedi kan testi istedi oda negatif ilk defa gecikti böyle sürekli arayıp regl oldunmu diye soruyorlar ister istemez daralıyorum.

inşallah hamilesindir canım kan testi ne zaman yapacaksın?

Kan tahlili ypildi ayin 12 sinde ama gebelik yok dedi doktor 5 gun gecti ustunden ben idrar tahlili yaptim ve pozittif cikti ayri ayri markalardan aldim ikisindede silik ama belirgin cikti bilmiyorum beklicem birazdaha bakalim ne olucak insallah dediqin gibi hamilayimdir isteyen herkeze rabbim hayrli evlat versin (AMİN)....

Merhaba benimde adetim 15gün gecikti 3gun geciktikten sonra Dr.a gittim hamilelik istiyorum ama önceden kist ameliyatı olduğum için hemen onun yenilenmesinden korktuğum için gittim fakat her ikiside yok yumurtalıklarım büyümüş hasta olunca gel dedi Dr. Ama hala olamadım kasıklarıma giren ağrılar o kadar kötüle gece ağlayacak uyanıyorum belime ağrı giriyo göğüslerim çok şiş ve ağrı sağ ayağıma kadar vuruyor çıkartmak istiyorum çıkartamıyorum da böyle bir durumdayım acaba böle olan var mı bana yardımcı olur musunuz teşekkürler

merhaba ayni durumu yasiyoruz bugun dr gorustum beklemem gerektigini soyledi 35 gunluk dongu normal sayiliyormus yani 3 gun gecikmisiz haftaya carsambaya kadar sokulmezsen ve kanda negatif cikarsa ilac verecem dedi( adet sokturucu) ama gecen pazartesi ultrasonda biseyler goruyorum hamile olabilirsin dedi tekrar bakip bebek yoksa ilaci kullanacam.. carsambaya kadar test yapmami yasakladi :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugun kan testini yaptirdim ve ne yazikki negatif

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynı gecikmeyi şuan ben de yaşıyorum. normal döngümden 7 gün geçti. geçen doktora gittim ultrason baktı rahim duvarı kalınlaşmış, ya gebelik oluşucak ya da adet olucaksın dedi. kan testi baktı >2 çıktı. hala bekliyorum. 10 gün daha olmazsan geel ilaç vericem dedi. Şuan adet olmak üzere gibi hissediyorum. beklemekten başka çare yok gibi şuan. Allah isteyen herkese hayırlı evratlar versin inş. amin

Bende 15 gün gecikti dün Dr a gittim rahim duvarı kalinlasmis olmak üzeresin dedi ilaç verdi ama hala bişey yok sanırım stres yada havalardan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…