• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet tarihi geciktirmede doğal bir yol yok mu?

NJLS

♪ Lover ♪
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
369
17
68
Herkese merhaba..yeni üye oldum.Bu sitede yardım bulabileceğimi düşünüyorum.

6 gün sonra tatile çıkıcam.Ve sanırım adet dönemimle çakışıcak :( Moralim çok bozuk..10 gün kalıcaz birde ! Annem henüz 18 yaşında olduğum için geciktirici hapların zararlı olabileceğini söyledi..birkaç arkadaşımda hormonal bozukluk yaratır dedi.Bu işin doğal bir yolu yok mu lütfen yardımcı olun ablalarım :(

aramıza hosgeldin öncelikle :16:

yaşın itibari ile (doktor vermedigi sürece zaten kullanılmamalı -) hap kullanman sakıncalı olur.

bunun doğal yöntemi : doğal bir sekilde regl dönemini yasamak. denize girmezsin sortunu giyer bikini üstünle güneslenirsin.:34:

Sefalar getirdin kulubumuze :9:
bende senin gibi ayni dertten müzdaribtim ve ben yengemin kullandigi haplari aldim kullandim yasim ozaman 19du
ve tatilimi güzel bir sekilde geçirip hemen biraktim hicbir yan etkisinide görmedim..
Baska yorumlari'da merak ediyorum..

ama ben denize girmezsem o tatilden birşey anlamam kii :(( hap kullanmaktan korkuyorum ya ne biliyim :/

bende konu açtım canım ama kimse burada kimseye cevap vermiyor!!!!!

teşekkür ederim arkadaşlar hoşbuldum :)

arkadaşlar cyclo progynova diye bir ilaç kullanmış teyzem hastalığımı geciktirmek için işe yarar mı lütfen cevap verin..

Back