Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar aranizda flo uygulamasini kullanip adet takibi yapan var mi program bana muhtemelen 3 gun gecikmem olacagini bildiriyor ilk defa 8 aydan beri bunun sebebini bilen var mi aranizda
Kizlar aranizda flo uygulamasini kullanip adet takibi yapan var mi program bana muhtemelen 3 gun gecikmem olacagini bildiriyor ilk defa 8 aydan beri bunun sebebini bilen var mi aranizda
Ben de kullaniyorum o programi. Eger belirti olarak bir seyler eklediyseniz ona gore tahmin yurutuyor. Ben mesela akinti seklimi sectigim zaman yumurtlama zamanimi degistiriyor.
Ben de kullaniyorum o programi. Eger belirti olarak bir seyler eklediyseniz ona gore tahmin yurutuyor. Ben mesela akinti seklimi sectigim zaman yumurtlama zamanimi degistiriyor. Eki Görüntüle 2655751