- 25 Eylül 2020
- 271
- 117
- 53
- 32
- Konu Sahibi bade123567
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tek çizgi gördüm ikinci çizgiyi göremedimAdetim yeni bitti test yaptim.hatta inanmadim ikiciyide yaptim boyle cikti.adetim 2sinde baslamisti.2 gun surdu agrili bi adetti.kafamdan mi uyduruyorum yardim edebilcek var mi![]()
YaaBen tek çizgi gördüm ikinci çizgiyi göremedim
İkinci çizgi çok mu silik? Ben mi göremiyorum?Adetim yeni bitti test yaptim.hatta inanmadim ikiciyide yaptim boyle cikti.adetim 2sinde baslamisti.2 gun surdu agrili bi adetti.kafamdan mi uyduruyorum yardim edebilcek var mi![]()
Sizde goremiyosaniz ben kafamdan uyduruyorum demekİkinci çizgi çok mu silik? Ben mi göremiyorum?
Estağfurullah uyduruyorsun demedim. Fotoğrafta gözükmüyor çok mu silik diye sordum.Sizde goremiyosaniz ben kafamdan uyduruyorum demekolsun napalim.silik biraz evet.kameradan cikmamis olabilir.bi an heyecan yaptim
![]()
Kuruma cizgisi degil ilk 5 dakikada cikti ve oyle kaldi. Tesekkur ederimKimyasal olmus olabılır . Ya da testin kuruma çizgidi falandır .
Olsun tesekkur ederimEstağfurullah uyduruyorsun demedim. Fotoğrafta gözükmüyor çok mu silik diye sordum.
Bi kan testi garanti olurOlsun tesekkur ederimcok silik cikmis evet.kismet
![]()
Burda ince bi cizgi gordugumu saniyorum.ondan bu heyecanimEstağfurullah uyduruyorsun demedim. Fotoğrafta gözükmüyor çok mu silik diye sordum.
Kuzum vallahi gözlük de olsa ben göremedim. Muhtemelen tlf çekiminden çıkmıyorBurda ince bi cizgi gordugumu saniyorum.ondan bu heyecanim![]()
TamamKuzum vallahi gözlük de olsa ben göremedim. Muhtemelen tlf çekiminden çıkmıyor
Bi kan testi yaptırsan ya?