Adet sonrası pozitife dönme

ezgize

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2024
5
0
27
Merhaba kızlar adetimin 2.gunu gebelik testim negatif çıktı sizinde böyle olup pozitife dönen var mı 🥺

Adetim 2 gün geçti test yaptım az önce negatif çıktı ,🥺 pozitife dönme ihtimali var mı 🥺

Adet olduysanız neden test yaptınız geciktimi??
Hayır adet olmadım canım bugün 2 .gün hala adet olmadım test yapmadım negatif kaç gündür dünya kadar test yaptım negatif çıktı adetimin gecikmesini bekledim bugün 2.gun yine negatif çıktı sizce pozitife döner mi 🌼🥺

Hayır adet olmadım canım bugün 2 .gün hala adet olmadım test yapmadım negatif kaç gündür dünya kadar test yaptım negatif çıktı adetimin gecikmesini bekledim bugün 2.gun yine negatif çıktı sizce pozitife döner mi 🌼🥺

Aa anladım şimdi. Başlıktan sanki adet olmuşsunuz gibi anladım. Dönebilir. En az bir hafta geçsin tekrarlayın. Göğüste hassasiyet varmı? Genelde ilk belirti o oluyor göğüslerin hassas olması.

Ya göğsümde biraz hassasiyet var ve kasıklarımda ara sıra ağrı oluyo anlayamadım adet günüm ya bu aralar adet sancısı mı yoksa gebelik belirtisi mi anlayamadım eşim asker 3 ayda 4 ayda bir geliyo bebek çok istiyoruz eğer olmazsa die endişeleniyoruz

X