Adet sonrası kaşıntı ???

Hancock

Yanımda olmalısın senin yerin orası...
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
1.282
949
123
Arkadaşlar merhaba

Benim bir sıkıntım var doktorada gözükmedim daha gidicem ama önce böyle bir durum yaşayan var mı merak ediyorum... Adet sonrası vajinal bölgemde felaket bir kaşıntı yaşıyorum ama hep adet sonrası 2-3 gün belki 4 gün sürüyor sonra geçiyor... Pedler yapıyor diye düşünüyorum en pahalısını kullanıyorum aynı en ucuzunu kullanıyorum aynı problem ne olabilir mantar falan mı var ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ve akıntımda genellikle çok oluyor...

Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar merhaba

Benim bir sıkıntım var doktorada gözükmedim daha gidicem ama önce böyle bir durum yaşayan var mı merak ediyorum... Adet sonrası vajinal bölgemde felaket bir kaşıntı yaşıyorum ama hep adet sonrası 2-3 gün belki 4 gün sürüyor sonra geçiyor... Pedler yapıyor diye düşünüyorum en pahalısını kullanıyorum aynı en ucuzunu kullanıyorum aynı problem ne olabilir mantar falan mı var ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ve akıntımda genellikle çok oluyor...

Şimdiden teşekkürler

Mantar enfeksiyonundan şüpheleniyorsanız bunu bir testle öğrenmeniz mümkün. Çalıştığım laboratuvarda ülkemize yeni getirdiğimiz bir test var. Akıntı veya sürüntüden ürogenital enfeksiyona neden olan 10 etkeni PCR yöntemiyle araştırıp varsa tespit edebiliyoruz.
Yaptırmak isterseniz özel mesajla iletişime geçebilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.

Teşekkür ederim doktora gözükürüm kısa zamanda

Back