Adet sonrası kasıklarda ağrı!!!

Bartug

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
28
6
Merhaba arkadaşlar benim adetimin ilk 2-3 günü kahverengi bi akıntı geliyor ve sonra normal kan geliyor adetim bitiyor yine biterken de bu koyu akıntı geliyor 2 gün felan sonra tamamen bitiyor tabi adet akıntım sonra kasıklarımda ağrı oluyor ama adetim bitmiş oluyor bu kasık ağrısı neden olabilir sizce?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bakireysenız hastanelerın adölasan bölümüne gidiceksınız !

adet sonrası dökülmenız var rahım duvarında ultrasonla bakılması lazım karnınızdan ac gıdın hastane ye kan ıdrar ve su ıcerek ultrasona baksınlar bir

hormon ıcın de adetın ucuncu gunu bakılması lazım oda olabılır cunku

Merhabalar. Aynı durumdayım sizin durumunuz nasıl şimdi

Bu durumu yaşayan var mı arkadaşlar
Bende yaşıyorum adetim bitti bir haftadır adet ağrısı yaşıyorum surekli kendini hissettiriyor hic gecmedi rahimle alakalami idrar yolu enfeksiyonumu dusun dusun bulamıyorum sebebi gecmedi de doktorada gidemiyorum virüs yuzunden

Adetten hemen sonra yumurtluyor olabilir misiniz acaba?

Adetten hemen sonra yumurtluyor olabilir misiniz acaba?
Oda olabilir 5gundur suren bir agrim var bu gecede idrarim var gibi hissediyorum ama yok yumurtalik agrisi gibide anlamadim sebebini bilmedigim icin daha cok sanki agri yapiyor

Kist olabilir veya herhangi bit rahim rahatsızlığı

İlk kez mi sizde? Ben de her ay var yumurtlama ağrısı sürekli ilaçlarla o dönem ayakta duruyorum

Kist olabilir 2yil once kist patlaması yaşadım ama öncesinde boyle bi belirtim yoktu oyuzden suan emin olamıyorum kistler bu şekilde hic geçmeden günlerce ağrı yaparmı
Canm daha önce kist varsa tekrar cikma olasiliklari var. Pco olabilirsin yada cikolata kisti tedbirini alman lazm gidebiliyorsan muayene ol bi baktir

Bende de aynı durum oldu geçen ay. O ara da bel fıtığı için mr a girdim. Mr da çikolata kisti gördüğünü söyledi doktor. Bu durumunda çikolata kistinden dolayı olacağını söyledi. Mr da bunu yorumlayan fizik doktoruydu ama. Bel ağrısından dolayı gittim bu da çıktı ek olarak. Acaba doğru yorumlamışmıdır mr da çikolata kisti belli olur mu

Evet belli oluyor

Nasil gecer bu ağrı hala var geçmek bilmiyor sıcak su koyuyorum ayağıma tam rahatladım diyorum sabah tekrar basliyor

Yumurtlama döneminde de kasik ağrısı olabiliyor. Yumurtlama doneminiz olabilir. Kadin dogumcuya gidin. Cunku buraya yazacak ve sicak su torbasi koyacak kadarsa baska birsey olablr

Yumurtlama döneminde de kasik ağrısı olabiliyor. Yumurtlama doneminiz olabilir. Kadin dogumcuya gidin. Cunku buraya yazacak ve sicak su torbasi koyacak kadarsa baska birsey olablr
Doktora gittim rahim temiz dedi cok az idrar yolu enfeksiyonu var dedi ilaç yazdi ama hic bi rahatlama yok sadece sıcak su iyi geliyor sonra ağrı devam ediyor hemen adet sonrası başladığı icin ve korundugum icin gebeliktende şüphelenmiyorum bakalm yeni adet günümü bekliyorum bu ay boyle agriyi çekeceğim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…