Adet Sonrası Kanlı Akıntı ve Kasık Sancısı

derya_67

hayat birgün o da bugün
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
902
29
46
39
Zonguldak
merhabalar
10 ay önce doğum yaptım. doğumdan önce adetim 28 günde bir ve çok düzenliydi. doğum sonrası 30-31 günde bir olmaya başladım. bu ayki adetim bittikten 3-4 gün sonra kahverengi ve pembe akıntım oldu. 2 gün sürdü. sonrasında da akşamları başlayan kasık sancılarım ortaya çıktı. halen devam etmekte. bu gecede sol kasığımda batmalar oldu. özellikle ayaktayken ve yürüdüğüm zaman.
nette biraz araştırma yaptım bulduğum sonuçlar kafama takıldı. nete göre belirtiler dış gebelik, hamilelik yada kist olduğunu gösteriyor :53:
cuma günü doktora gidicem ama sonuçları gördükten sonra bekleyemedim. hiç birinin başıma gelmesini istemiyorum.
bu konuda bilgisi olan yada benim gibi belirtiler yaşayan var mı?
umarım içimi rahatlatacak biri çıkar :18:

merhabalar
10 ay önce doğum yaptım. doğumdan önce adetim 28 günde bir ve çok düzenliydi. doğum sonrası 30-31 günde bir olmaya başladım. bu ayki adetim bittikten 3-4 gün sonra kahverengi ve pembe akıntım oldu. 2 gün sürdü. sonrasında da akşamları başlayan kasık sancılarım ortaya çıktı. halen devam etmekte. bu gecede sol kasığımda batmalar oldu. özellikle ayaktayken ve yürüdüğüm zaman.
nette biraz araştırma yaptım bulduğum sonuçlar kafama takıldı. nete göre belirtiler dış gebelik, hamilelik yada kist olduğunu gösteriyor :53:
cuma günü doktora gidicem ama sonuçları gördükten sonra bekleyemedim. hiç birinin başıma gelmesini istemiyorum.

kist olma ihtimali yüksek bende yaşamıştım bu sorunu

merhabalar

lohusalık döneminde pembe ya da kahverengi akıntı ve kasık sanıcı oldukça normal olup, normal olmayan 10 ay geçtikten sonra ortaya çıkmasıdır.
şikayetlerinizi bana daha detaylı aktarın lütfen.

kist olma ihtimali yüksek bende yaşamıştım bu sorunu

inşallah ciddi birşey değildir :50:

lohusalık döneminde pembe ya da kahverengi akıntı ve kasık sanıcı oldukça normal olup, normal olmayan 10 ay geçtikten sonra ortaya çıkmasıdır.
şikayetlerinizi bana daha detaylı aktarın lütfen.

yani 10 ay sonra başıma gelmesi tesadüf değil öyle mi? :26:
önce kahverengi geldi sonra pembeye dönüştü. dedğim gibi 2 gün sürdü.
sonrasında her nedense akşamları başlayan hafif dereceli kasık sancılarım vardı
dün akşam sol kasığımdan sol belime doğru yayılan şiddetli batma şeklinde sancım oldu. oturduğumda yada yattığımda hafifliyor fakat ayağı kalktığımda şiddetleniyordu.
adetten sonra kuruluk vardı ama son 1-2 gündür beyaz akıntım var.
birde normal doğum yaptım.

:38:
inşallah ciddi birşey değildir :50:

yani 10 ay sonra başıma gelmesi tesadüf değil öyle mi? :26:
önce kahverengi geldi sonra pembeye dönüştü. dedğim gibi 2 gün sürdü.
sonrasında her nedense akşamları başlayan hafif dereceli kasık sancılarım vardı
dün akşam sol kasığımdan sol belime doğru yayılan şiddetli batma şeklinde sancım oldu. oturduğumda yada yattığımda hafifliyor fakat ayağı kalktığımda şiddetleniyordu.
adetten sonra kuruluk vardı ama son 1-2 gündür beyaz akıntım var.
birde normal doğum yaptım.

akıntınız koyu kahverengi vb değilse, ağır koku yoksa, idrarda yanma ve cinsel organda kaşıntı mevcut değilse en azından mantar ihtimali azalır.
akıntınız beyaz, şeffaf ve kokusuzsa, iç çamaşırınıza yayılmıyor, çok az şeritler halinde iz bırakıyorsa normal.
birazcık kendinizi gözlemleyin, bir kaç güne kadar geçmezse doktorunuza uğrayın.

:38:

akıntınız koyu kahverengi vb değilse, ağır koku yoksa, idrarda yanma ve cinsel organda kaşıntı mevcut değilse en azından mantar ihtimali azalır.
akıntınız beyaz, şeffaf ve kokusuzsa, iç çamaşırınıza yayılmıyor, çok az şeritler halinde iz bırakıyorsa normal.
birazcık kendinizi gözlemleyin, bir kaç güne kadar geçmezse doktorunuza uğrayın.

mantar olmadığını biliyorum çünkü daha önce başıma 3 kere geldi.
akıntı beyaz ve kokusuz umarım normaldir.
teşekkür ederim cevabınız için.

şuan 4 gündür aynı sorun bendede var sancı ve pembe ve bazen kanlı gelen akıntım hala gecmedi şuan bile snacıo 2 kez doktora gittim bişey yok olur normal dediler hicbişey anlamadım ama ben kafayı takıorum işte neden hala gecmedi die

şuan 4 gündür aynı sorun bendede var sancı ve pembe ve bazen kanlı gelen akıntım hala gecmedi şuan bile snacıo 2 kez doktora gittim bişey yok olur normal dediler hicbişey anlamadım ama ben kafayı takıorum işte neden hala gecmedi die

şikayetinizi bana detaylandırın lütfen.

adetim bittikten 2 gün sonra başladı sancı ve pembe pembe akıntı adetimden sonra 8. güne denk gelio şimdi hala var ilk gittigim doktor daha adetin bitmemiştir dedi kotrol etti 2. sinede dün gittim oda bişey yok olur dedi sadece 3cm kisti var oıda önemsiz dedi ilac filan yazmadı suanda sancıyla hafif kan vgelio en son adetim 29 agustosta basladı ilk kes böyle bişey oluo 17 aydırda evliyim tşkler ilgilendiginiz icin cok saolun:71:

merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum adetimin yaklaşık 18. gününde önce açık pembe akıntı sonrasında ağır kaldırdıktan sonra ağrıyla birlikte pembe akıntı arttı 3 gündür devam ediyor pambe akıntı arada sırada kanlı oluyor ve ağrım daha da arttı ne yapmalıyım bilmiyorum 4 gün önce doktora gittim hiçbirşey yok dedi ne yapmalıyım bilmiyorum sizce nedir lütfen yardım edin..bu arada 2 buçuk yıllık evliyim ve bebek istiyoruz ..

Son düzenleme:
banada bişey yok dedi ama ben ısrar edince fitil verdi şimdide ilişki sırasında kokulu akıntı geliyor ağrımda var ne yapacağımı bilemiyorum artık adetime 10 gün var tekrar doktorada gidemem çareyi burda arıyorum artık...

Bendede aynı sorun var kist ve miyom adetim bitiyo sonra kanlı akıntı oluyo doktor 6ayda bir kontrole gitmemi yoksa bir zararı olmayacağını söyledi ama kanama artarsa hemen gel dedi ben smear hemde parça aldırdım sizde takip ettirin muhakkak

merhaba aynı akıntı bendede oldu panikle doktora gitti muyahane etti sol ve sağda 3 cm lik yumurtalar yada kistler grdü adetmin hemen sonrası diye bir sonraki adeti 1 ay bekledim malesef şimdi ise son gittiğimde sağdakinin gidip soldakinin durduğunu ve kist olabileceğini söledi bana 3 ay doğum kontrol hapı verd malesef kullanmam gerekiyormuş annem kullanma gerek yok diyor gider o vücüt atar diyor ama korkuyorum çikolota kisti olabilir dedi doktor ama kesin tanı koymadı 1 haftadırda soğan kürü yapıyorum ama bu kistse eğer naıl gidicek hiç anlamıyorum.

bugün kanama daha da arttı nedenini bilmemek beni tedirgin ediyor bakalım ne çıkacak mens olana kadar bekleyecem inşallah önemli bişey değildir

benim yaklaşık 20 gündür sancılarım orta şiddette devam ediyor. taşınma işlerimiz yüzünden gidemedim doktora.
kadın olmak ne kadar zor :19:

arkadaşlar benim tekradan geldi kahverengi kan gb akıntı dün doktora g,iittim bişey yok dio hersey normal dio hormon testimde normal cıktı ama kafama takılıo nie gelio bu akıntı 1 cm kiist var de3diacaba ondan mı oluo hiç bir ilaç filanda yazmadı ama ben aslanpençesi içiorum kadın hastalıklarına iyi geliomuş akıntılara sizede öneririrm inş işe yararrr tamda bebek isterken böyle akıntılar oluo ve beni cok korkutuyor moralim bozuluo:50::50::50::50::43::43::43::43:

Back