• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet sonrası hamile olduğunu öğrenen varmı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gonulmeyvesi

84'den 68'e :) gncl 76.8
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
13.577
45.794
598
Aslında 2 gün gecikmeyle tam günümde adet oldum
Ama adet öncesi ara ara baş dönmesi yaşadım
Adetim 7 gün sürüyor normalde 3 gün kanama 4 gün kahverengi lekelenme şeklinde

Dün bitmesi gerekiyordu bu sabaha sarktı neyse ki bitti dedim
Ama az önce yine baya kahverengi leke gelmiş
Böyle detay yazmak istemiyorum aslında neden yazıyorum onu da bilmiyorum
Kasığımda da batmalar var
Bu tarz beklentileri 3 ay öncesinde bıraktım aslında
Sürekli düşünmüyorum
Test yapmıyorum en önemlisi de bunu aştım ama içime böyle bir his düştü bende acaba böyle bi şey yaşayan varmı diye merak ettim ;)

Cnm öyle birşey zaten üstüne görme oluyor ondada kızlarn yazdklarına göre kan gelmiyor.. Leke leke şeklinde sonra geçiyor

Cnm öyle birşey zaten üstüne görme oluyor ondada kızlarn yazdklarına göre kan gelmiyor.. Leke leke şeklinde sonra geçiyor

Evet canım öyle oluyormuş
Geçen bi arkadaş konu açmıştı
Adeti bittikten sonra doktora gitmiş ve hamile olduğunu öğrenmiş hatta demiş ben kanamalı adet oldum doktor da olabilir demiş
Heralde onun etkisinde kaldım 🙄😆

Canım bence kafana takma diyorlar ya hani.. O çok doğru bende kafama takıyorum maleaef ama böyle kendimize zarar veriyoruz

Aynen canım ben bu biraz aştım 3 4 ay önce daha kötüydüm sürekli test yapıyodum topiclerden hiç.çıkmıyodum bi yerim ağrısa acaba belirti mi. Diyodum
Ama çok şükür 3 aydır hiç test yapmadım
Biliyorım hamile olmadığumı
Şimdi de neyin kafasıysa işte
Leklelenmem biterdi bitmediği için böyle biley.geldi aklıma
Neyse hayırlısı olsunda
Rabbim zamanını en iyi bilendir

Siz ne kadar süredir isitiyorsunuz

Aynen canım ben bu biraz aştım 3 4 ay önce daha kötüydüm sürekli test yapıyodum topiclerden hiç.çıkmıyodum bi yerim ağrısa acaba belirti mi. Diyodum
Ama çok şükür 3 aydır hiç test yapmadım
Biliyorım hamile olmadığumı
Şimdi de neyin kafasıysa işte
Leklelenmem biterdi bitmediği için böyle biley.geldi aklıma
Neyse hayırlısı olsunda
Rabbim zamanını en iyi bilendir

Siz ne kadar süredir isitiyorsunuz
5-6 aydır ama biz 1 ay önce eşimde sorun olduğunu öğrendik

Canım daha çok yeni inşallah biran önce düzelir
Özel olmazsa ne sorunu varmış

Benim aklıma kesin sorun bende diye geliyor hep :KK43:
Sperm sayısı 10,00 ml, ileri hızı %1 malesef:KK12:
Ya sorunun kimde olduğunun önemi yok bence.. Bu hayatı eşlerimizle yaşıyoruz.. Eğer bir sorun varsa bunu bilip biran önce tedaviye başlamak en iyiai

Sperm sayısı 10,00 ml, ileri hızı %1 malesef:KK12:
Ya sorunun kimde olduğunun önemi yok bence.. Bu hayatı eşlerimizle yaşıyoruz.. Eğer bir sorun varsa bunu bilip biran önce tedaviye başlamak en iyiai

Kesinlikle canım bizde gitmeyi.düşünüyoruz ama hala gidemedik dediğin gibi.geciktirmeden biran önce tespit edip.tedavi olmak lazım doktor size ne dedi yani.ilaç.tedavisi falan mı

Kesinlikle canım bizde gitmeyi.düşünüyoruz ama hala gidemedik dediğin gibi.geciktirmeden biran önce tespit edip.tedavi olmak lazım doktor size ne dedi yani.ilaç.tedavisi falan mı
İlaç verdi takviye... Kadınların kullandığı folik asit tarzında... Erkeklerin spermleriyle alakalı genel anlamda ilaç tedavisi kesin sonuç vermiyor... Kürler felan yapıyorum.. İyi beslenmesine özen gösteriyorm..

İlaç verdi takviye... Kadınların kullandığı folik asit tarzında... Erkeklerin spermleriyle alakalı genel anlamda ilaç tedavisi kesin sonuç vermiyor... Kürler felan yapıyorum.. İyi beslenmesine özen gösteriyorm..

Canımm inşallah hayırlı vakitte gelir yavrularımız dua ediyorum isteyen herkes için sende dua et olur mu 🌹

Benim esimde de ilerleme sorunu vardı eşim o ay zinko kullanmıştı bunu da bize aile hekimimiz önermişti (saracoglunun öğrencisi ) bir de çok havuç ye demişti.. belki işine yarar.

Evet kullandığı ay hamile kalmıştım. Aynı zamanda ben o ay klomene de başlamıştım ama normal şartlarda benim yumurta oluşturmam ve buyutmemde sıkıntı yoktu. Sadece adet düzensizliğim vardı.

Evet kullandığı ay hamile kalmıştım. Aynı zamanda ben o ay klomene de başlamıştım ama normal şartlarda benim yumurta oluşturmam ve buyutmemde sıkıntı yoktu. Sadece adet düzensizliğim vardı.
ne mutlu size...inanın umud oldunuz bana... bende de sorun yok ama işte eşimde var... ve herkes bana boşuna uğraşma sayıyı arttırabilirsin ama hız artmıyor dedi :KK61:

ne mutlu size...inanın umud oldunuz bana... bende de sorun yok ama işte eşimde var... ve herkes bana boşuna uğraşma sayıyı arttırabilirsin ama hız artmıyor dedi :KK61:
Bence bu konuda çok endişelenmeyin çünkü belki eşin testi verirken çok streslenmistir ve o yüzden normalden daha düşük çıkmıştır test... Kaç aydır deniyorsunuz?

Bence bu konuda çok endişelenmeyin çünkü belki eşin testi verirken çok streslenmistir ve o yüzden normalden daha düşük çıkmıştır test... Kaç aydır deniyorsunuz?
biz 14 aylık evliyiz.. ama 6 aydır çocuk istiyoruz... fakat eşim şehir dışında çalışıyor die son 2 aydır yan yanayız ve pik günleri takip edebiliyorum.. geçen ay öğredik eşimin sperm testini yinede denedik pik günlerini takip ettim ama tutmadı.. bu ayda dün pik günümdü.. eşimde 1 aydır ilaç kullanıyor..

Benim eşimin 11 milyon sperm %1 ileri hareket %10 yerinde hareket çıkan testi bile vardı. Keçiboyunuzu özü, promen k kullandık. Sperm 30 35 milyon civarı çıktı son testte. İleri hızlı hareketli yine 0dı. Ama ileri hareketli %50 civarıydı.

Back