• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sonrası beta yükselmesii

tuudede

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2021
15
3
1
27
Kızlar size bir sorum var
Benim son adet tarihi. 29 aralık ve adet 5 gün normal bir şekilde geldi ancak bittikten sonra lekelenmelerim devam etti rengi cogunlukla kahverengi ve iki gün önce kasık agrısıyla hastaneye gittim ve betam 107 cıktı adet olup bu sekilde olması ilk defa oldu bu neden olur acaba bunu yasayan varmı ?

Kimyasal veya düşük yaşamışta olabilirsiniz
Yani üstüne görme olayını baya araştırdım ancak o lekelenme tarzında oluyormuş ben bildiğiniz baya adet oldum yani adetten 4 gün sonra kasık agrısı nedeniyle gittiğimde bunu öğrendim başıma ilk defa böyle bir şey geldi

Yani üstüne görme olayını baya araştırdım ancak o lekelenme tarzında oluyormuş ben bildiğiniz baya adet oldum yani adetten 4 gün sonra kasık agrısı nedeniyle gittiğimde bunu öğrendim başıma ilk defa böyle bir şey geldi
Anladım ama ben bazı hamileliklerde de adet görüldüğünü ve buna üstüne görme adı verildiğini duymuştum bence düzenli bir şekilde kontrol ettirin değerlerinizi Rabbim gönlünüze göre versin 🙏🏻

Çok ilginç. Ama hamileyken de belli bir aya kadar adet görenler varmış. Öyle bir şey mi acaba?

Çok ilginç. Ama hamileyken de belli bir aya kadar adet görenler varmış. Öyle bir şey mi acaba?
İnanın bende çok şaşırdım nasıl böyle bir şey olduğuna dış gebelik olabilir dediler ancak yumurtalıklarım gayet normal çıktı anlamadım yaşayan varmı diye bi yazıyım dedim

Benim arkadaşım 7 gün adet olduktan sonra hamile olduğunu öğrendi hem de ikiz şuan 5 yasindalar

İnanın bende çok şaşırdım nasıl böyle bir şey olduğuna dış gebelik olabilir dediler ancak yumurtalıklarım gayet normal çıktı anlamadım yaşayan varmı diye bi yazıyım dedim
Rabbim hayırlısını nasip etsin. İnşallah normal gebeliktir🙏🏻

Peki arkadaşın normal bir şekilde mi adet oldu yani ben 5 gün boyunca oldum
Aynen cnm çok iyi hatırlıyorum kanaması olduğundan bile fazlaydı aramızda konuşmuştuk hatta böyle giderse bidahaki ay Dr a git bile demistim

Üşenmedim aradım sordum tam 1 hafta sonra öğrenmiş öğrendikten 10 gün sonrada ikiz olduğunu öğrenmiş
Ayy canım çok saol ya düşündüğün için inşallah normal bi gebeliktir o kadar stres yaptım ki anlatamam sana ilk defa böyle bir şey geldi basıma pzt tekrar kan vericem inşallah yükselmiştir 2 gün önce 107 cıkmıştı

İnşallah canım Allah razı olsun 🥰
Merhaba canım puan senin durumunu bende yaşıyorum adet oldum değerim çok düşüktü kimyasal. Sandım sıfırlanmış değer sandım ama değerim artıyor benimde dış gebelik olma durumu var dediler

Back
X