• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet Sonrası Akıntı

yazaryazmaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2020
16
3
36
36
Merhabalar,
Adetime bir kaç gün kala eşim ile korunmasız ilişki yaşadık. Akabinde adet gördüm. Adet üzerinden 1 hafta geçti ve vajinamdan pembe bir akıntı geldi. Tutunma akıntısı olabilir diyenler var ama bu kader süre içerisinde test yapılınca doğru sonuç veremeyebiliyormuş. Adet kanaması olmasına rağmen gebelik ihtimali olabilir mi dersiniz?

Merhabalar,
Adetime bir kaç gün kala eşim ile korunmasız ilişki yaşadık. Akabinde adet gördüm. Adet üzerinden 1 hafta geçti ve vajinamdan pembe bir akıntı geldi. Tutunma akıntısı olabilir diyenler var ama bu kader süre içerisinde test yapılınca doğru sonuç veremeyebiliyormuş. Adet kanaması olmasına rağmen gebelik ihtimali olabilir mi dersiniz?
Adet oldunuz ve bitti değil mi yumurtlama kanaması di olablir aynısı bende de var

Muhtemelen bu ovülasyon kanaması
İyi akşamlar rastgele okurken gördüm de bugün başıma geldi benim de adet bir hafta oldu geçeli bugün pedim kirmiziydi pembe değil ağrı sızı hiç bir şey yok git gide azaldı pembe oldu kadın doğuma gittim iki kez hiç sorun yok dedi bu kanama neden olmuş olabilir acaba fikirlerinise ihtiyacım var önce kırmızı gelmiş pede sonra azaldı azaldı pembe oldu koyu:( çocuk istiyoruz ama 6 ay oldu yok halen

İyi akşamlar rastgele okurken gördüm de bugün başıma geldi benim de adet bir hafta oldu geçeli bugün pedim kirmiziydi pembe değil ağrı sızı hiç bir şey yok git gide azaldı pembe oldu kadın doğuma gittim iki kez hiç sorun yok dedi bu kanama neden olmuş olabilir acaba fikirlerinise ihtiyacım var önce kırmızı gelmiş pede sonra azaldı azaldı pembe oldu koyu:KK43: çocuk istiyoruz ama 6 ay oldu yok halen
Genellikle yumurtlama kanamasında bu kadar koyu olmuyor diye biliyorum canım pembesi oluyor Doktora da gitmişin bir sorun olduğunu söylememişler bir takip et bakalım canım

Genellikle yumurtlama kanamasında bu kadar koyu olmuyor diye biliyorum canım pembesi oluyor Doktora da gitmişin bir sorun olduğunu söylememişler bir takip et bakalım canım
Evet araştırdım ilk kez yumurtlama döneminde kanama olduğunu öğrendim ama kırmızı yani sonra sonra pembe oldu Allah'ın hakkinizda hayirlisini versin anlamıyorum vücudum neden böyle tepki veriyor

Back