Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm ben uzun zamandır adetim geçikir gibi olunca hemen kendimi duşa atıyorum suyu cok sıcak acıp banyoyu ısıtıyorum daha sonra duş aldıktan sonra karın rahim bölgeme ve karnımın birleştiği bel bölgeme kaynar su döküyorum inanırmısın ya duştan cıkınca ya da ertesi günü adet oluyorumAdet söktürücü olarak ne önerirsiniz. Ben kekik çayı içtim sizce işe yarar mı kaç güne sokteurur
Kaynar su tuttum karnıma ve bölgesine kremle masaj da yaptım kekik çayı içiyorum 2 gündür kegel egzersizleri yaptım ama hala yok bugün gecikmenin 4.günüCanımm ben uzun zamandır adetim geçikir gibi olunca hemen kendimi duşa atıyorum suyu cok sıcak acıp banyoyu ısıtıyorum daha sonra duş aldıktan sonra karın rahim bölgeme ve karnımın birleştiği bel bölgeme kaynar su döküyorum inanırmısın ya duştan cıkınca ya da ertesi günü adet oluyorum
Hamile olma ihtimali var mı acaba kuzuKaynar su tuttum karnıma ve bölgesine kremle masaj da yaptım kekik çayı içiyorum 2 gündür kegel egzersizleri yaptım ama hala yok bugün gecikmenin 4.günü
Bende ondan korkuyorum. Sözlümle sürtünme oldu sadece ilişki olmadı bakireyim de. İnternetten bakıyorum ihtimal var burda sordum bsy olmaz dediler bilmiyorum aklım çok karışık bir o kadar da korkuyorumHamile olma ihtimali var mı acaba kuzu
Meni vajinana mı geldi canım bi test yap psikolojik olarak belki gecikiyo olabilir sürtünme yoluyla çok zor çünkü düğün tarihin yakın mıBende ondan korkuyorum. Sözlümle sürtünme oldu sadece ilişki olmadı bakireyim de. İnternetten bakıyorum ihtimal var burda sordum bsy olmaz dediler bilmiyorum aklım çok karışık bir o kadar da korkuyorum
Yok boşalma olmadı ama zevk suyunda da sperm var diyorlar ya öyle olduysa diye korkuyorum. Düğünüm temmuz daMeni vajinana mı geldi canım bi test yap psikolojik olarak belki gecikiyo olabilir sürtünme yoluyla çok zor çünkü düğün tarihin yakın mı
Varmı yokmu bilmiyorumGebelik ihtimali yoksa tarlusal alın eczaneden 5 gun kullanın bırakın . Bir hafta ıcınde gelir
O zaman bi test yapın nie milletten adet söktürücü tavsiyesi istiyorsunuzVarmı yokmu bilmiyorum
Olacağını düşünmediğim için imkansız gibi bsy olduğu içinO zaman bi test yapın nie milletten adet söktürücü tavsiyesi istiyorsunuz