civanperçemi çayı. tatile gitmeden önce erken gelsin diye içmiştim ve işe yaramıştıHerkese iyi akşamlarEn son 24 Kasım'da 3 gün süren regl olmuştum, 28 günde bir regl olduğum için bugün olmam gereken gün fakat hiç belirti yok , Tarlusal gibi adet söktürücü ilaçlar ve bitki çayları gibi şeyler içmek istemiyorum. Bunların dışında önerebileceginiz bir karışım ,kür yiyecek, içecek veya masaj var mı?
Abla o tarz bitki çayları kullanmam yasak , ilaç kullanmayı da kendim istemiyorum bunların dışında bir öneriniz var mıcivanperçemi çayı. tatile gitmeden önce erken gelsin diye içmiştim ve işe yaramıştı
aa neden yasak? başka bilmiyorum soğan kürü filan var onu araştır istersen.Abla o tarz bitki çayları kullanmam yasak , ilaç kullanmayı da kendim istemiyorum bunların dışında bir öneriniz var mı
Bi süre çok kullandım hergün her saat oda sindirim sistemimde ciddi sorunlar çıkardı sonra yasaklandıaa neden yasak? başka bilmiyorum soğan kürü filan var onu araştır istersen.
Kullanıcı adı verebiliyor musunuz abla burdan veya özelden , birden fazla var ama hangisi etkili ve sağlıklı bilemedigim için de sizlere danışmak istedimRegl söktürücü masaj var canım, çok kolay. Youtube dan ona bir bak
Bir gebenin günlüğü var canım, çoğunluk o masajı uyguluyuirKullanıcı adı verebiliyor musunuz abla burdan veya özelden , birden fazla var ama hangisi etkili ve sağlıklı bilemedigim için de sizlere danışmak istedim
Kız sen yine mi geldinHerkese iyi akşamlarEn son 24 Kasım'da 3 gün süren regl olmuştum, 28 günde bir regl olduğum için bugün olmam gereken gün fakat hiç belirti yok , Tarlusal gibi adet söktürücü ilaçlar ve bitki çayları gibi şeyler içmek istemiyorum. Bunların dışında önerebileceginiz bir karışım ,kür yiyecek, içecek veya masaj var mı?
Çok teşekkür ederiim , bir bakayım ablaBir gebenin günlüğü var canım, çoğunluk o masajı uyguluyuir
Ay önceki günlerin stresinden mi neyden bilmiyorum bugün olurum diye umutluydum hayal kırıklığı yaşadım resmenKız sen yine mi geldinkafanın içini boşaltırsan regl olursun.
Ins sanada faydası olur canimÇok teşekkür ederiim , bir bakayım abla
artık vajinal usg ile alakası yok bu ay hava değişimi vs ondan gecikmiştir, benimde 2 3 gün gecikmeli olduBi süre çok kullandım hergün her saat oda sindirim sistemimde ciddi sorunlar çıkardı sonra yasaklandıgeçen ay muayene oldum abla belki bilirsin vajinal usg ile ondan sonra regl oldum ama bu ay bugün olmam gerekiyordu olmadım bu yüzden havuç falan yazıyordu yedim ama pek etki olmadı
Her zaman gününde gelecek diye birşey yok. Bekle gelir.Ay önceki günlerin stresinden mi neyden bilmiyorum bugün olurum diye umutluydum hayal kırıklığı yaşadım resmen
Belkide 30 günde bire dönecek 2 gün sonra olacağım bilmiyorum olayım da en kısa zamandaartık vajinal usg ile alakası yok bu ay hava değişimi vs ondan gecikmiştir, benimde 2 3 gün gecikmeli oldu
Ayy tat falan artık bir içişte bitiririm yeterki bir çözüm olsunHer zaman gününde gelecek diye birşey yok. Bekle gelir.
Çok da stres yapıyorsan kekik çayı iç. Demle biraz evdeki kekikten. Tadı kötü ama baştan söyleyeyim.
Toz kekikte olsa olur mu abla bugünde olmadım , artık denemeye karar verdim kekik falanHer zaman gününde gelecek diye birşey yok. Bekle gelir.
Çok da stres yapıyorsan kekik çayı iç. Demle biraz evdeki kekikten. Tadı kötü ama baştan söyleyeyim.