Adet söktürücü

-Alenss-

Aktif Üye
Pro Üye
18 Ekim 2022
2.076
7.500
Herkese iyi akşamlar 🙏🏻 En son 24 Kasım'da 3 gün süren regl olmuştum, 28 günde bir regl olduğum için bugün olmam gereken gün fakat hiç belirti yok , Tarlusal gibi adet söktürücü ilaçlar ve bitki çayları gibi şeyler içmek istemiyorum. Bunların dışında önerebileceginiz bir karışım ,kür yiyecek, içecek veya masaj var mı? 🤕

Herkese iyi akşamlar 🙏🏻 En son 24 Kasım'da 3 gün süren regl olmuştum, 28 günde bir regl olduğum için bugün olmam gereken gün fakat hiç belirti yok , Tarlusal gibi adet söktürücü ilaçlar ve bitki çayları gibi şeyler içmek istemiyorum. Bunların dışında önerebileceginiz bir karışım ,kür yiyecek, içecek veya masaj var mı? 🤕
civanperçemi çayı. tatile gitmeden önce erken gelsin diye içmiştim ve işe yaramıştı

aa neden yasak? başka bilmiyorum soğan kürü filan var onu araştır istersen.
Bi süre çok kullandım hergün her saat oda sindirim sistemimde ciddi sorunlar çıkardı sonra yasaklandı 🤦🏻‍♀️ geçen ay muayene oldum abla belki bilirsin vajinal usg ile ondan sonra regl oldum ama bu ay bugün olmam gerekiyordu olmadım bu yüzden havuç falan yazıyordu yedim ama pek etki olmadı

Kız sen yine mi geldin😁 kafanın içini boşaltırsan regl olursun.

Bi süre çok kullandım hergün her saat oda sindirim sistemimde ciddi sorunlar çıkardı sonra yasaklandı 🤦🏻‍♀️ geçen ay muayene oldum abla belki bilirsin vajinal usg ile ondan sonra regl oldum ama bu ay bugün olmam gerekiyordu olmadım bu yüzden havuç falan yazıyordu yedim ama pek etki olmadı
artık vajinal usg ile alakası yok bu ay hava değişimi vs ondan gecikmiştir, benimde 2 3 gün gecikmeli oldu

Ay önceki günlerin stresinden mi neyden bilmiyorum bugün olurum diye umutluydum hayal kırıklığı yaşadım resmen 🤦🏻‍♀️😬
Her zaman gününde gelecek diye birşey yok. Bekle gelir.
Çok da stres yapıyorsan kekik çayı iç. Demle biraz evdeki kekikten. Tadı kötü ama baştan söyleyeyim.

X