• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet söktürücü?

Ablamın yıllardır adet düzensizliği var çayına çubuk tarçın koyar öyle içer bir iki kez arkasına adet olur tarçınin kan sulandirici özelliği var
Bunu ılk defa duydum yapıcam ama yanlıs yapmıyım normal siyah çayın ıcıne cubuk tarcın koycam 2 gun falan ıcıcrm dımı

Aha benim konum 😂 Soğan suları maydonoz suları civamperçemi daha neler neler denemiş biri olarak adetimi bir düzene sokamadım. Belirtiler var ama beklenen bir türlü gelmiyor 🙈 Tarlusal kullanıyorsanız unutmayın ki regl günlerini her zaman 10 gün sonraya atıyor yani geciktiniz ve tahminen 7 gün sonra regl olacaksınız ve Tarlusal içmeye başladınız ilacın bitiş süresi 6 gün ve bitiş tarihinden tahminen 1 hafta sonra regl göreceksiniz tarihiniz yakınsa ilacın geciktirme özelliğide var. Doktora gittiğimde bana kesin çözüm diyerek hormon ilacı verdi cyclo-progynova doktora giderek hormonlarınıza bastırabilirsiniz benim kız kardeşim düzenli regl görmesine rağmen 1 hafta gecikince doktora gitti ve çikolata kisti olduğunu öğrendi
Sızın hormonlar nasıl bıde ılac işe yarıyomu

Back
X