• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet söktürücü

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.059
1.408
133
Adetim 5 gün geçti. Geçen ay da 5 gün erken olmuştu. Test yaptım ama negatif. Evde içebileceğim en iyi adet söktürücü nedir ? İlaç içmek istemiyorum

Ben kola içiyorum normalde hoc sevmem ama o donemleri rahat atlatmama yardimci oluyor
aaa bilmiordum bemde tarlusala basladim civanpercemi normalde ise yararda bende yaramadi okadsrda 1 ay ictim gelmedi.testde yaptm negatif zaten gecen mantar icin fitil kullandim oda pembe akinti yapti bi an adet sandim deilmis heralde sokmedi bnde tarlusala devam ediorm mecbur kolayi ilk kez duydum harikaymis

aaa bilmiordum bemde tarlusala basladim civanpercemi normalde ise yararda bende yaramadi okadsrda 1 ay ictim gelmedi.testde yaptm negatif zaten gecen mantar icin fitil kullandim oda pembe akinti yapti bi an adet sandim deilmis heralde sokmedi bnde tarlusala devam ediorm mecbur kolayi ilk kez duydum harikaymis
Mantar için fluzole kullanin derim. Zaten 2 tablet var her hafta 1 tane yutacaksınız. Asitli seyler adet donemlerinizde yardimci olur.

Back