senin kac gun gecikti? ya bi umut bekliyorum ama olsa cikardi diyorum bi yandandabi kaç gün daha bekleyin bence ne olur ne olmaz... belki geç döllenme olmuştur yani inşallah :)
bende de aynı durum söz konusu bende beklemedeyim, söktürücüye başlamadım daha..
haberdar edelim birbirimizi.. 10. gunden bidaha kan vermeyi dusunuyorum ben9 gün gecikti benimde.. üç gün önce test yaptım çıkmadıama bekliyorum..
sizin kac gun gecikti adetinizBenimde adetim gecikti kanda negatif çıktı adet söktürücü verdi almadım
suan ilaci almadim hangisu oldugunu bilmiyorum o yuzden .. normalde hic gecikmezdi hep gunu gunune olurduNormalde adetleriniz gecikiyormuydu ?
Birde kızlar duphaston da aynı görevi görüyor. Progesteron oldukları için bebeğe zarar vermiyor saniirim
hic bilmiyorum ki benimde ill kez basima geldi..merhaba ben adet goremedigim icin tarlusal iciyorum adetten sonra yumurtlamam oluomudur acaba yani tarlusalden sonra
19 gün geçtisizin kac gun gecikti adetiniz
suan ilaci almadim hangisu oldugunu bilmiyorum o yuzden .. normalde hic gecikmezdi hep gunu gunune olurdu
oo cok gecmiz sizin en son tahlili ne zaman yaptirdiniz..19 gün geçti
benimde 9 gun gevti bendr 4 gun once kan tahlili yaptim negatifti.. simdilik bekliyorum bakalim ilaci icmiyorum4 gün önce
negatif çıkmıştı
içme aynen beklebenimde 9 gun gevti bendr 4 gun once kan tahlili yaptim negatifti.. simdilik bekliyorum bakalim ilaci icmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?