• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet sökturucu icmelimiyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lhuzurum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
503
200
123
34
Kizlar Benim adetim 8 gün gecikti en son 3 gun once kan tahlili yaptirdim negatif cikti..Bugun doktora gittim muayene etti ve gebelik gozukmiyor dedi adet sokturucu verdi...Biz bebek dusunuyoryz ve bu ay umutluydum ilacı icmelimiyim bebek varmidir emin olamiyorum bi turlu?Bu durumu yasayan arkadaslar yardimci olabilirmi?

bi kaç gün daha bekleyin bence ne olur ne olmaz... belki geç döllenme olmuştur yani inşallah :)
bende de aynı durum söz konusu bende beklemedeyim, söktürücüye başlamadım daha..

bi kaç gün daha bekleyin bence ne olur ne olmaz... belki geç döllenme olmuştur yani inşallah :)
bende de aynı durum söz konusu bende beklemedeyim, söktürücüye başlamadım daha..
senin kac gun gecikti? ya bi umut bekliyorum ama olsa cikardi diyorum bi yandanda

merhaba ben adet goremedigim icin tarlusal iciyorum adetten sonra yumurtlamam oluomudur acaba yani tarlusalden sonra

Normalde adetleriniz gecikiyormuydu ?

Birde kızlar duphaston da aynı görevi görüyor. Progesteron oldukları için bebeğe zarar vermiyor saniirim

tarlusal icmeden adet goremiyorum yumirtlama oluomudur kizlar sizce

Benimde adetim gecikti kanda negatif çıktı adet söktürücü verdi almadım

Benimde adetim gecikti kanda negatif çıktı adet söktürücü verdi almadım
sizin kac gun gecikti adetiniz
Normalde adetleriniz gecikiyormuydu ?

Birde kızlar duphaston da aynı görevi görüyor. Progesteron oldukları için bebeğe zarar vermiyor saniirim
suan ilaci almadim hangisu oldugunu bilmiyorum o yuzden .. normalde hic gecikmezdi hep gunu gunune olurdu

Back