• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet söktürücü hakkında yardım

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
631
448
arkadaşlar bende yumurtalık tembelliği var.adetler düzensiz
tarihlerim:
2 nisan
28 nisan
30 mayıs
09 temmuz
son adetim 9unda oldu.şimdi ikinci aşılama olacağım..bu duruma göre yarından itibaren tarlusal adet söktürücü kullansam,bir an önce aşılamaya başlasam olur mu sizce?ne zaman adet olcağımı bilmiyorum çünkü.

arkadaşlar bende yumurtalık tembelliği var.adetler düzensiz
tarihlerim:
2 nisan
28 nisan
30 mayıs
09 temmuz
son adetim 9unda oldu.şimdi ikinci aşılama olacağım..bu duruma göre yarından itibaren tarlusal adet söktürücü kullansam,bir an önce aşılamaya başlasam olur mu sizce?ne zaman adet olcağımı bilmiyorum çünkü.

Canım günde iki kez coraspin iç sabah akşam olsun yemekten sonra al ve adetin baktın ki gecikmiş ya da çok az kanaman var her sabah yada öğle yada akşam şunu iç;
Yarım demet taze nane
Bir avuç ıhlamur
Yarım demet sapları ile maydanoz
Bir limon kabuğu ile ama parçala limonu tüm bunları iyice kaynat yarım saat iyidir. Dolaba koy bunu az ılık iç bunun yanında birde yürüyüş çok etkili spor tüm bünyeyi düzene sokuyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım günde iki kez coraspin iç sabah akşam olsun yemekten sonra al ve adetin baktın ki gecikmiş ya da çok az kanaman var her sabah yada öğle yada akşam şunu iç;
Yarım demet taze nane
Bir avuç ıhlamur
Yarım demet sapları ile maydanoz
Bir limon kabuğu ile ama parçala limonu tüm bunları iyice kaynat yarım saat iyidir. Dolaba koy bunu az ılık iç bunun yanında birde yürüyüş çok etkili spor tüm bünyeyi düzene sokuyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugün yürüyüş yapmayı planlıyordum bende bunu söylediğiniz iyi oldu.çok teşekkür ederim.

Back