- 15 Mart 2010
- 5
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadasLAr soqan suyu miqdeyi mahfeder hiç önermiorum kendımde saqlıkcıyım o yüzden.mide asidinin denqesini bozmakta haberiniz olsun . bendede adet düzensizLiqi var üsteLik kahwerenqi akıntılarım oluyor.ne yapıcam bilmıyorum.civan perçemini denicem
dr.adetsöktürücü için farlutal hap verdi günde 3 tane içeceğim 4 gün kullanacağım ve 5.günü doğum kontrol hapına başlayacaksın dedi.
şimdi 5.günü adetmi olacağım anlamadım
Arkadaşlar,
Acil yardımınızı bekliyorum...Adetimden 11. gün geçti..Ve bugün hafif bel ağrısıyla leke şeklinde biraz geldi..ama Hafta sonu pazar günü arkadaşlarımla deniz gidecektim..Muhtemelen geciktirici kullanamyacagim...Bir de karnım acayip sis,Kabızlık sorunu zaten cekiyorum.
O gune kadar getirmek icin ne yapmam lazım?! Aspirin geldi aklıma ama ya miktarını etkilerse diyorum...Normalde 7 gün sürüyor adetlerim bu şişkinliklede nasıl bikini giyeceğim..Erkek arkadaşlarım,kız arkadaşlarım denize girerken ben plajdan onlara bakmak istemiyorum...mafoldumben
farlutal kullanıp kilo almayan var mı? doktor bana bugün verdi ama bilmiyorumkismile kilo almak istemiyorum
Ahhh Ahh bende ayni dertten muzdaribimm..Bugun dr den geldim..hormonlarima bakildi..hiç bir sorun çıkmadi..Böyle devam edecek dedi..