Ben doktor kontrolunde kullandim tarlusali ultrasanda hic bir sorun gormedi doktor. Ancak adetimin ikinci gunu ve cok az geliyor anlayamadim. Bilginiz varmi normalmidir. Bu ay durup dururken 5 kilo kadar verdim ondan olabilirmi acaba hic boyle olmamisti. Doktora mi gitsem yenidenarkadaşlar doktor kontrolünde kullanın lütfen bu gibi hapları .. bende polivik over var doktorum bunun için yazz 24+4 verdi 8 aydır kullanıyorum gayet iyi gidiyor 29. günün sabahı adetlenmiş oluyorum aksama olmadan üstelik hiç bir yan etkisi yok diğerleri gibi kg şişkinlik gögüs agrısı falanda yapmıyor sigorta karşılamıyor biraz pahalı gelebilir ama buna değer bence 22tl fiyatı
arkadaşlar doktor kontrolünde kullanın lütfen bu gibi hapları .. bende polivik over var doktorum bunun için yazz 24+4 verdi 8 aydır kullanıyorum gayet iyi gidiyor 29. günün sabahı adetlenmiş oluyorum aksama olmadan üstelik hiç bir yan etkisi yok diğerleri gibi kg şişkinlik gögüs agrısı falanda yapmıyor sigorta karşılamıyor biraz pahalı gelebilir ama buna değer bence 22tl fiyatı
yazz 24+4 nedemek ?bu bir tür ilaç mı? bendede pko var ama benım
doktrum öyle bişey vermedi...sen çocuk düşünüyormusun?birde bu eger ilaçsa nezamandan berı kullanıyorsun ve hiç bırakıp ta denedın mı acaba kendiliginden olabılıyormuyum diye
slm kızlar
benim de adetim gecikti bu gün 6. gün bu ay içinde ağır grip geçirdim bir serum 7 iğne bu arada parmağımda bir iltihaplanmadan dolayı başka ilaçlar acaba bunların etkisi olmuş olabilir mi? bu ay resmen ilaç deposuna döndüm adetim de çok düzenli olurdu bu ay olmadı sizce ne kadar bekleyip doktora gideyim?
bayanlar bende 2 aydır adet olmuyorumm adet söktürücü aldım 2 gün önce bitti haplar ama hala adet olmadımm kaç günde adetimi söker ki bunlar yaa bu gidişle hormon testi yapılacakk iğne fobim varr
teşekkür ederim cvp verdiğin içinfarlutal ya da şimdiki adıyla tarlusal ortalama 3günden 7güne kadar bir aralıkta adet olmanı sağlıyor, en geç 1 haftada olanlar var (mesela ben). 10gün sonra adet gördüm diyen biriyle de forumda karşılaşmıştım ama o çok sınırda bir örnek. ondan başkasından da duymadım açıkcası. 1 hafta içinde olursun sen de...
farlutal ya da şimdiki adıyla tarlusal ortalama 3günden 7güne kadar bir aralıkta adet olmanı sağlıyor, en geç 1 haftada olanlar var (mesela ben). 10gün sonra adet gördüm diyen biriyle de forumda karşılaşmıştım ama o çok sınırda bir örnek. ondan başkasından da duymadım açıkcası. 1 hafta içinde olursun sen de...
arkadaşlar bende size bir şey önerebilirim bu konuda,eğer hamile olmadığınızdan eminseniz bunu uygulayabilirsiniz.
3 vea 4 tane soğanın kabuğunu(sadece kabuğunu)kaynatın,fazla değil,rengi çıkana kadar,sonra biraz soğuyunca (ama fazla sğumasına izin vermeyin) için.2 vya 3 saat içinde olmadı en geç ertesi sabah sonuç alıyorsunuz.