Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

arkadaşlar doktor kontrolünde kullanın lütfen bu gibi hapları .. bende polivik over var doktorum bunun için yazz 24+4 verdi 8 aydır kullanıyorum gayet iyi gidiyor 29. günün sabahı adetlenmiş oluyorum aksama olmadan üstelik hiç bir yan etkisi yok diğerleri gibi kg şişkinlik gögüs agrısı falanda yapmıyor sigorta karşılamıyor biraz pahalı gelebilir ama buna değer bence 22tl fiyatı

Ben doktor kontrolunde kullandim tarlusali ultrasanda hic bir sorun gormedi doktor. Ancak adetimin ikinci gunu ve cok az geliyor anlayamadim. Bilginiz varmi normalmidir. Bu ay durup dururken 5 kilo kadar verdim ondan olabilirmi acaba hic boyle olmamisti. Doktora mi gitsem yeniden

yazz 24+4 nedemek ?bu bir tür ilaç mı? bendede pko var ama benım
doktrum öyle bişey vermedi...sen çocuk düşünüyormusun?birde bu eger ilaçsa nezamandan berı kullanıyorsun ve hiç bırakıp ta denedın mı acaba kendiliginden olabılıyormuyum diye

yazz 24+4 doğum kontrol ilacı
bendede adet düzensizliği , insülin direnci ve yumurtalık tembelliği var
şimdilik çocuk düşünmüyorum düşündüğüm zamanda bu sorunu halletmem gerekiyormuş o yüzden şimdiden başladık tedawiye erkenden halolsun diye doktorum öyle bir öneride bulundu erken başlamanın iyi olcağını söyledi
8aydır kullanıyorum 28 kapsüllü bir ilaç 29. gün adetleniyorum 5-6gün sürüyor
bırakıp hiç denemedim açıkcası denemeyide düşünmüyorum öyle çünkü olamayınca deliriyorum resmen

slm kızlar
benim de adetim gecikti bu gün 6. gün bu ay içinde ağır grip geçirdim bir serum 7 iğne bu arada parmağımda bir iltihaplanmadan dolayı başka ilaçlar acaba bunların etkisi olmuş olabilir mi? bu ay resmen ilaç deposuna döndüm adetim de çok düzenli olurdu bu ay olmadı sizce ne kadar bekleyip doktora gideyim?

Şimdi doktordan geliyorum adetim 50 gün kadar gecikti doktora gittim hiç birşey olmadığını rahimimde sorun olmadığıı söyledi.Tarlusal verdi kullanıcam şimdi..ben önce idrar yolları enfeksiyonu geçirdim sonra mantar iltihaplanma derken bol bol antibiyotik aldım doktor onun etkisi dedi,bazı antibiyotikler hormonları etkiliyebiliyormuş..yani meraklanacak bişey yok kızlar :)
ben birde çocuk düşünüyorum adet olduktan sonra doktora gidicem yumurta takibine başlanacak.

canım geçmiş olsun, kullandığın ilaçlar adet gecikmesine neden olabilir. bu hafta sonuna kadar bekle derim ama haftaya mutlaka doktora git. çünkü düzenli adet olduğunu söylemişsin çok bekleme bence

bayanlar bende 2 aydır adet olmuyorumm adet söktürücü aldım 2 gün önce bitti haplar ama hala adet olmadımm kaç günde adetimi söker ki bunlar yaa bu gidişle hormon testi yapılacakk iğne fobim varr

bayanlar bende 2 aydır adet olmuyorumm adet söktürücü aldım 2 gün önce bitti haplar ama hala adet olmadımm kaç günde adetimi söker ki bunlar yaa bu gidişle hormon testi yapılacakk iğne fobim varr

farlutal ya da şimdiki adıyla tarlusal ortalama 3günden 7güne kadar bir aralıkta adet olmanı sağlıyor, en geç 1 haftada olanlar var (mesela ben). 10gün sonra adet gördüm diyen biriyle de forumda karşılaşmıştım ama o çok sınırda bir örnek. ondan başkasından da duymadım açıkcası. 1 hafta içinde olursun sen de...

teşekkür ederim cvp verdiğin için

mrb arkadaşlar bende 9 nisanda kürtaj geçirdim bugun oldu ve hala adet görmedim bu konuda bana bilgi verecek olursa sevinirim cok aşırı doktor korkum var o yüzden öncelikle sormak istedim kesinlikle yeniden hamile olma riskimde yok cevaplarınızı bekliyorum :)cok agrım var adet olma sancıları ama hala gelmedi

farlutalin ismimi değişti

Ben lise ve üniv.deyken 3 ayda 1 adet olurdum..12-13 sene önce falan.Dr bana bu farlutal'ı vermişti.Ondan sonra takır takır günü gününe adet oluyorum,hiç şaşmadı taa ki hamile kalana kadar

bende bıktım bu düzensizlikten... ilk adet olduğum günden beri hep düzensiz bir ara kist çıktı doğum kontrol hapı verdi doktor o sıra düzene girdi ,kist geçti ilacı bıraktım biraz daha aynı şekilde düzenli devam etti ,2 senedir yine düzensiz resmen 2 ayda bir adet oluyorum civan perçemini duymuştum peki nasıl içicez ?yapılış olarak değilde kullanımını soruyorum her gün mü yoksa belli bir müddet mi?:26:

3 gündür şiddetli ağrılarım var bir türlü olamadım gitti.Ben de yaklaşık bir saat önce denedim bunu İnşallah faydası olur:26:

bugün dördüncü günüm bu hapı kullanmam da. ve bugün bitecek ama hala adet olmadım. ne zaman olurum?

bende olamadım bu ay biradan maydonoz,papatya,kekik suyu,soğan kabuğu ne varsa denicem.daha öncede olamadığımda civanperçemi içmiştim bi günde getirmişti ama şimdi atarada gidemicem evdekilerle bişey yapmaya çalışcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…