Merhaba hepimize çok gecmiş olsun ben yeni üye oldum. 26 yaşındayım 9 aylık evliliğim de yaşadıgım kendi sorunlarım ve eşimin bana yaşattıgı sorunlar için sadece sizlerin yazdıklarınızı okuyarak çok moral ve yardım buldum bunun için çok teşekkür etmek istiyorum. ben evlenmezden önce hiç bi adet düzensizliğim olmamasına ragmen evlendikten sonra hormon degişikliği ve sanırım stresden dolayı ilk 3 4 ay adet düzensizliğim oldu.doktora gittim muane ettikten sonra yumurtalarımın normal bir bayana göre daha çok oldugunu bunların olgunlaşmadıgını ve bunların zamanında catlamadıgını bu yuzden düzensiz adet yaşadıgımı çocugumun bu nedenle biraz gec olabilecegini söyledi. Sanırım polikistik oval miş bu rahatsızlıgımın adı bi ilaç verdi( gebe kalmayı isteyen her bayana 3 ay önce kullanması tavsiye edilen ) 3 ay kullan ve normal yoldan çocuk calışmalarına devam edin eger olmazsa ben istediğim kadar yumurtaları olgunlaştırıcam ve inş. cocugunuz olacak dedi. ben kullamaya başladım ve demir eksikliğim yüzünden tırnaklarım uzamıyodu uzamaya başladı adettim düzenlendi 3 ay düzenliydi. şimdi ise 8 gün gecti büyük umutlarla hastaneye tek başıma gidip kan testi yaptırdım ama gebe değilsin dediler
((((( kendime çok stres yaptım moralim yerle bir oldu. şimdi çarşamba gününe doktordan randevu aldı eşim inşallah başka bir rahatsızlık oluşmamıştır çok endişeli ve gerginim umarım bir sorun cıkmaz. eşim çocugu çoooookkk istemesine ragmen çok anlayışlı şükürler olsun ve hiç bi erkegin kolay kolay söyleyemeyecegi şeyi söyledi çarşamba günü bende test yaptırım belki bendede bir sorun vardır dedi. carşamba günü inşallah size kötü haberler vermem ........
Eşim test yaptırmak istediğini doktora söylememiş randevu alırken onun içinde ayrı bi bölümden randevu almakda gerekiyor mu ? bide sol kasıgımda 6 7 gündür bi sancı var vücudumda şişkinliğim var acaba ne olabir sizce ?