sabah öğle akşam tok karnına werdiler banada bugün ikinci günüm bişi yok hala testler pozitif ama ultrosnda gözükmüyo
Merhabalar.. Ben aralık 31 de son adetimi olmuştum 5 gün sürdü bu ay olmadım bir kaç günde gecikti test yaptım az önce negatif çıktı tarlusal aldım ne zaman kullanmam gerekiyor ve nasıl bilenler yardımcı olabilir mi teşekkürler
merhaba adet geçikmen 8 gün olmuş herhal yarın alıp başlayabilirsin hapa.tok karnına sabah akşamm 2 tane 6 gün..ya da her gün 1 tane tok karnına 10 gün son iki iacı içmeyebilirsin de..
evet test sonucu doğruluk oranı yüksektir değil mi? Çoook teşekkür ederim aldım bugün zaten başlıycam dediğin gbi tekrar teşekkürler :)
bende içtim biteli 10.günüm hala olmadım bnde hamilelikten şüphleniyorm.test yaptım negatif ama bn hep öğlen ve 1.5 saatlik idrarımla yaptım..siz ne zaman yaptınız kaç gün geçikti?
geç dölleme olduysa testte çkmayabiliyormuş cnm
ben 8. gün yaptım öğlen varsa çıkıyormuş her durumda silikte olsa saati önemli değil diyorlar ama bilemiyorumki , 8. günde de çıkardı olsa gibi geliyor bana da çok stres yaptım belkide ondandır ilacı bugün kullanmaya başladım bakalım ne olacak .. sizinde baya olmuş ama çıkması gerekiyordu .. İnş en kısa zamanda kurtuluruz bu sıkıntıdan
ama bu ilacın hamilelik durumunda kesinlikle kullanılmaması gerekiyormuş, düşük bile yapabiliyormuş dikkat etmek lazım
bnm 26 gündür geçikiyo kafayı yicem arkdşmher seferinde negatf ama hasta olamıyorum off..sende de olsaydı çkardı herhal kan testi yaptır istersen ben öyle yapacağım
ilaç bitsin bende yaptırıcam artık biraz daha bekleyim diyorum. yaptırınca yaz buraya merak ettim cnm hayırlı haberlerle dönersin inş:)
cnm bn hala adet olamadım bugün hastaneye gittim ve yaptırdım testi ve sonuçç negatif..kist ten kaynaklıymış geçikme ve olamamam ilaç verdi onu içeçeğim adet için ve kistim için.
arkadaşlar,farlutal içtim bugün 9 uncu günüm hala olmadım ne zaman olurum sizce?
bir de 2 gündür su şeklinde beyaz akıntım oluyo bunun nedeni üşütmemidir yoksa adet olacaüım için midir fikri olan var mı?
Bende ilk defa geçen ay farlutal diğer adıyla tarlusal kullandm hergün 1 tane içtim ve hiç belirtisini göremedm die üzüldüm ama ilacın 10.günü yani son günü sabah içtim öğlen adetim başladı sende olursun takma kafana stres yapma.