Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

Bende kullandıııımm. Ben zaten onu içmediğim zaman hasta olamıyorum.. 3 ay bekliyorum olmassam gidiyorum doktora ve hep onu veriyo.. Hapı kullanıp bitirdikten 5-6 gün sonrada hasta oluyorum..

bende ilk kez bu ay gecikme yaşadım dr gittim progestan verdi 10 gün kullanacağım 3. günüm beklemedeyim bakalım

teskkur ederım paylasımlarınız ıcın pekı kıstler u adet donemıyle atılmazsa ne gıbı bır tedavı devamı onreıyo doktor bılenınız varmı cunku esmle bebek sahıbı olmak ıstoyrouz ve bu sekılde adet olmadıgım ıcın ne zaman yumurladıgımı bılmıyorum.gercı yumurtluyomuyum onu bıle bımıyrum.doktorum hamıle kalmamı engellemeyecegını ve kalabılecegımı soyledı ama bu durumda ne kadr dogru pek guvenemıyorum

genelde tedavi yöntemi dogum kontrol hapları
hem adet düzene giriyor hem kist gidiyor.
benim 3,5 cm lik kistim 2 kutuda yok olmuştu.
şimdi 4-5 ay göreceğim aynı tedaviyi.
ben bekarım ,bebek gibi bir düşüncem yok.
ama evlenene kadar düzene girsin istiyorum

kızlar bı fıkır verın lutfen ben adet olamıyorum kıstlerımden bahsetmıstım.sımdı ben yumurtluyomuyum bılmıyorum.sızce?bebıs sahıbı olmak ıstıyorum da ben

merhaba arkadaşlar ben 6 aylık evliyim adet düzensizliğim var doktora gittim farlutal verdi günde 2 kere içerek 6 günde ilacı bitrdim ve ilaç bittikten sonra 3.günü hasta oldum şu an hastalığımın 7.günü fakat önceden bu günlerde azalma oluyordu yani bitmek üzereydi şimdi ise öyle birşey yok acaba ila.dan dolayımı böyle oluyor yani normal mi?

selam arkadaşlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum
ocak ayında regl oldum bittikten birkaç gün sonra ertesi gün hapı kullandım.ve o zamandan beri regl olmuyorum iki kere eczaneden aldığım hamilelik testini yaptım bir kere kan testi yaptırdım 3 üde negatif çıktı.farlutal kullandım 2 gün oldu biteli karın kasık ağrısı var ama regl olamıyorum bu konuda bir bilgisi olan varmı lütfen kafayı yemek üzereyim..

evet canım aynı durumu yaşadım ocakta adetmden sonra norlevo kullandım adetim 20 gün gecikmişti testlerim negatifti farlutal kullandım hap bittikten 4 gün sonra falan adetim geldi hemen gelmiyo bir kaç gün içinde gelir

:)) teşekkür ederim bu ilaçtan sonraki 3. günüm umutla bekliyorum regl olamamak ne berbet bir durummuş yaaa..

hıc endıselenme bende farnutal kullandım ve bıtımınden 9 gun sonra adet oldum zatn 10 gun ıcınde oluyosun hap bıttıkten sonra.ama kasık agrıların ıcın eger daha oncekı adetlerınde yasamıyorsan bence bır jınekologa gıt cunku bende adet olamıyorum ve kasıklarım agrıyor dıye gıttım kıst cıktı ıkı tane senı endıselendırmek ıstemem ama ıhmalede gelmez benden nacısane tavsıye.geçmşler olsun

kızlar merhaba bana dr 1,5 yıl önce adet olmazsan 45 gün bekle gebelikte yoksa farlutal iç demişti bende hep öyle yapar bittikten 3-4 gün sonra olurdum.bu sefer 60 gün bekledim içtim biteli bugün tam 7 gün oldu ama olamadım 3. ve 4. gün olacakmışım gibi hafif kahve ve kırmızı 2 damla akıntı geldi sonra gitti ilk defa böyle oldu napıyım sizce?böyle olan varmı yardım lütfen?

arkadaşlar adetim yaklaşık 13 gün geçikti
zor bi dönemdeyim stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum başka bişy düşünmek bile istemiyorum
farlutal almaya gidicem şimdi ilk defa kullanıcam günde 3 kere mi 2 kere mi aç mı tok mu nasıl almalıyım?
lütfen yardımcı olun

nihayet 10. günde geldiler artık adet olduğuma bile sevinir oldum:)yarında randevu almıştım ama gitmiycem sanırım.doğum kontrol hapı başlıycam biraz düzene girsin iyice hatlar karıştı gibi.darısı tüm adet olmak isteyenlere.

merhabalar arkadaşlar ben pocs'lu oldugum için adet gecikmesi yaşauyaşayan biriyim
adetdim tam 15 gün geçikti test yaptım hamile değilim doktora gittim bana farlutal adet ( sökücü) verdi onu kullan bittikten bir iki gün sonra olursun dedi. kullandım ve 2. gününde kanamam oldu yani adet kanı gibi bişey bu 2 gündür devam ediyor . çok kanama olmasada iki gündür devam ediyor çok telaşlıyım nedendir acaba başka arkadaşlarda bu oldumu lütfen cevap lütfen zor durumdayımmm

bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşsın çoook kötüyümmmm

adetimin 3. günü doktora gitmem lazım kist tedavisi görmek için cocuk sahibi olamıyorumm

Kızlar merhaba yaklaşık 1,5 ay önce 5 aylık bebeğimi kaybettim. normal doğumla aldılar ve sonrasında kürtaj işlemi uyguladılar. o günden beri ben adet görmedim farlutal verdi ama bir işe yaramadı adet olmadığım içinde içerde pıhtı birikiyor. Şimdide bana primolut-n verdi günde 2 kez iç dedi.
doktorumun söylediğine göre vücudum hamileleiğin etkisinden kurtulamadığı için adet olamıyormuşum. ne yapmalıyım tavsiyesi olan varsa yardımcı olsun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…