farlutal biteli 12 gün oldu. bugün doktora gittim oda şaşırdı.tekrar hormon testi yaptılar. ama şanslısın dedi doktor duvarım ince ve yumurtalıklarım sağlılıymış.ozaman yummurta nerde ? ben mi karamsarım acaba?
Arkadaşlar bende en son, 26 kasımda regl oldum ve bir daha adet olamadım...4 kez idrar testi yaptık, kan testi yaptırdım ve hepsinde sonuç negatif çıktı yani hamile değilim..Doktorum bu ilacı verdi ve ilaç biteli 3 gün oldu hala regl olamadım..Bu durum normal mi, benim gb olan var mı ?
cnm bnmde aynı senin gibiydi polikstik over çıktı sne ne yap ne et bi doktora gören benceaynı durumdayım.en son 8 kasımda adet gördüm.bundan önce hep düzenliydi..ilk defa böyle bişey oldu.iki kere idrar testi yaptım.tek çizgi;geçen hafta kan testi yaptırmaya gittim;negatif..ama doktora muayene olmadım;buraya uzak çünkü;tekrar gitmedim.burdaki aile hekimim ilk defa oldugu için düzensizlik;önemli bişey olmayacagını söyledi ve farlutal verdi.yarın sabah içmeye baslıcam..
Adetim her an gelicek gibi;agrım var kasıklarımda..
aynı durumdayım.en son 8 kasımda adet gördüm.bundan önce hep düzenliydi..ilk defa böyle bişey oldu.iki kere idrar testi yaptım.tek çizgi;geçen hafta kan testi yaptırmaya gittim;negatif..ama doktora muayene olmadım;buraya uzak çünkü;tekrar gitmedim.burdaki aile hekimim ilk defa oldugu için düzensizlik;önemli bişey olmayacagını söyledi ve farlutal verdi.yarın sabah içmeye baslıcam..
adetim her an gelicek gibi;agrım var kasıklarımda..
cnm bnmde aynı senin gibiydi polikstik over çıktı sne ne yap ne et bi doktora gören bence
evet arkadaşlar sonuçlarımızı paylaşalım burdan ben bugn verdim sonuçlar çıkınca yazarım
geçmiş olsun...ben de benzer bir durum yaşıyorum..doğum kontrol ilacını bıraktığım gibi düzensizlik başladı..en son 6 kasımda regl olabildiğim için şu an davul gibi şiş hissediyorum kendimi..farlutale rağmen regl olmadım..tahlil sonuçlarımı bekliyorum..hayatımda ilk defa düzensizlik olunca gittim doktora
fatural verdi sanırım 7. gün regl oldum yanlış hatırlıyo olabilirim
sonra muaynede kist oldugu ortaya cıktı
2 kutu dogum kontrol hapı kullandım
kist gitti.
sonra regl oldum gecen ay ama ne regl
3 gün sadece damla damla.
hani toplasan 1 saatlik kanama bile değil
en sonunda bu ay ..
vücudum söküldü.
5 gün ve normal şekilde
şükür olsun.
regl olabilmek ne önemliymiş :2:
geçmiş olsun...ben de benzer bir durum yaşıyorum..doğum kontrol ilacını bıraktığım gibi düzensizlik başladı..en son 6 kasımda regl olabildiğim için şu an davul gibi şiş hissediyorum kendimi..farlutale rağmen regl olmadım..tahlil sonuçlarımı bekliyorum..
hayatımda ilk defa düzensizlik olunca gittim doktora
fatural verdi sanırım 7. gün regl oldum yanlış hatırlıyo olabilirim
sonra muaynede kist oldugu ortaya cıktı
2 kutu dogum kontrol hapı kullandım
kist gitti.
sonra regl oldum gecen ay ama ne regl
3 gün sadece damla damla.
hani toplasan 1 saatlik kanama bile değil
en sonunda bu ay ..
vücudum söküldü.
5 gün ve normal şekilde
şükür olsun.
regl olabilmek ne önemliymiş :2:
geçmiş olsun...ben de benzer bir durum yaşıyorum..doğum kontrol ilacını bıraktığım gibi düzensizlik başladı..en son 6 kasımda regl olabildiğim için şu an davul gibi şiş hissediyorum kendimi..farlutale rağmen regl olmadım..tahlil sonuçlarımı bekliyorum..