merilyn Guru Kayıtlı Üye 10 Mart 2012 1.893 215 363 18 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi merilyn #1 Adetim 1 hafta gecikti ve bu beni psikolojik olarak çok yoruyor. Sizin yaptığınız bildiğiniz bir an önce söktürecek kürler var mı? Şimdiden teşekkürler
Adetim 1 hafta gecikti ve bu beni psikolojik olarak çok yoruyor. Sizin yaptığınız bildiğiniz bir an önce söktürecek kürler var mı? Şimdiden teşekkürler
LezzetliCipetpet Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2010 7.875 16.884 448 31 18 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi merilyn #2 Evli olduğunuz yazıyor profilinizde. Gebelik olabilir mi? Bence bitkisel de olsa söktürücü bir uygulamaya girişmeyin doktora görünmeden..
Evli olduğunuz yazıyor profilinizde. Gebelik olabilir mi? Bence bitkisel de olsa söktürücü bir uygulamaya girişmeyin doktora görünmeden..
merilyn Guru Kayıtlı Üye 10 Mart 2012 1.893 215 363 18 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi merilyn #3 LezzetliCipetpet .!.: Evli olduğunuz yazıyor profilinizde. Gebelik olabilir mi? Bence bitkisel de olsa söktürücü bir uygulamaya girişmeyin doktora görünmeden.. Genişletmek için tıkla... Yok korunuyoruz gebelik mümkün değil 1 haftadır belirtileri var hafif lekelenme başladı ama bir türlü sökülmedi
LezzetliCipetpet .!.: Evli olduğunuz yazıyor profilinizde. Gebelik olabilir mi? Bence bitkisel de olsa söktürücü bir uygulamaya girişmeyin doktora görünmeden.. Genişletmek için tıkla... Yok korunuyoruz gebelik mümkün değil 1 haftadır belirtileri var hafif lekelenme başladı ama bir türlü sökülmedi