• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet söktürmek için progynex ve hamilelik için yardımınızı bekliyorum

hulyaemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
69
5
96
Kızlar merhaba.
10.ekim.2013}1.adet
09.kasım.2013}2.adet
Arkadaşlar yazdım çünkü bu ay 9 aralıkta adet olmam gerekirken benim 4gün öncesinden lekelenmelerim oldu ilk defa. Böyle pembemsi kahverengimsi gibi. Okuduğuma göre implant (yerleşme) kanamasına çok benziyordu. Ama tuhaflık ki bel ve baş ağrısı ve kasık batmaları hariç hiçbir belirtim olmadı. Adetimin gelmesi gereken gün idrar ve kan testi yaptım negatif çıktı,ultrasona girdim alttan orda da birşey çıkmadı. Sonra 2 ayrı doktora gittim ikisi de progynex yumuşak tablet günde 3 tane içmemi ve adetim sökülünce de kan tahliliyle hormonlarına bakmamı istedi. Ama şöyle ki bu benim ilacı kullanmamın 3.günü yarın bitecek ve adetim bugün 10 gün geciki. Ara ara baş dönmem ve buakşam mide bulantım oldu. Sizce hamile kalmam olası mıdır? Çünkü kötü birşey var ben idrarım geçince bir idrar testi daha yaptım ikinci çizgi silik çıktı ertesi gün yine yaptım hiçbir şey çıkmadı ve ben bunu doktora söylemeyi unuttum. Buna benzer birşey yaşayan veya bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum,teşekkürler

Kızlar merhaba.
10.ekim.2013}1.adet
09.kasım.2013}2.adet
Arkadaşlar yazdım çünkü bu ay 9 aralıkta adet olmam gerekirken benim 4gün öncesinden lekelenmelerim oldu ilk defa. Böyle pembemsi kahverengimsi gibi. Okuduğuma göre implant (yerleşme) kanamasına çok benziyordu. Ama tuhaflık ki bel ve baş ağrısı ve kasık batmaları hariç hiçbir belirtim olmadı. Adetimin gelmesi gereken gün idrar ve kan testi yaptım negatif çıktı,ultrasona girdim alttan orda da birşey çıkmadı. Sonra 2 ayrı doktora gittim ikisi de progynex yumuşak tablet günde 3 tane içmemi ve adetim sökülünce de kan tahliliyle hormonlarına bakmamı istedi. Ama şöyle ki bu benim ilacı kullanmamın 3.günü yarın bitecek ve adetim bugün 10 gün geciki. Ara ara baş dönmem ve buakşam mide bulantım oldu. Sizce hamile kalmam olası mıdır? Çünkü kötü birşey var ben idrarım geçince bir idrar testi daha yaptım ikinci çizgi silik çıktı ertesi gün yine yaptım hiçbir şey çıkmadı ve ben bunu doktora söylemeyi unuttum. Buna benzer birşey yaşayan veya bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum,teşekkürler

canım ertesi gün yaptığında çıkmadıysa yoktur pskolojik olarak hamile gibi hissediyrz her ay kendmizi midemizde bulanıyor adet bile olamıyrz bu sıkıntıdan başımızda dönüyür 10 gn 5 gn gecikmelide olsa hooop kırmızı kart saha dışında kalıyrz. kafandan çıkar gebeliği hemen adet olursn herşeyi oluruna bırakalım artıkk
:34:

Çok haklısın canım :) bebek istiyordum ama öyle şiddetli değildi ne zaman ki bu belirtiler olunca takılır kaldım :43:
Ama ilaçtan mıdır nedir sabahları bağırsaklarım nasıl çalışıyor aç karnına hiç olmazdı böyle. Bide ilk kullandığımda göbek deliğinin sağ altında öyle bir şişme oldu ki dokununca ağrıdı uyudum uyandım geçmiş. Bir zararı olmaz bu hapın değil mi?

Back