• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet siniri hakkında

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.546
198
688
- Yurtdışı
Meltem Hanım;

ben regl olduğum zaman çok aşırı sinirli oluyorum, öyle ki o gün sanki dünya başıma yıkılmış gibi hissediyorum, ölmek istiyorum, çok karamsar oluyorum..
Ertesi günü geçiyor ama bu adet siniri yüzünden 2 kere işimden olucaktım..Bu psikolojik bir rahatsızlık mı acaba o günkü siniri hafifletmek için yapılabilecek birşey var mı ne tavsiye edersiniz?

Meltem Hanım;

ben regl olduğum zaman çok aşırı sinirli oluyorum, öyle ki o gün sanki dünya başıma yıkılmış gibi hissediyorum, ölmek istiyorum, çok karamsar oluyorum..
Ertesi günü geçiyor ama bu adet siniri yüzünden 2 kere işimden olucaktım..Bu psikolojik bir rahatsızlık mı acaba o günkü siniri hafifletmek için yapılabilecek birşey var mı ne tavsiye edersiniz?

Merhaba Tourmaline, bahsettiğiniz sıkıntı Premenstrual sendrom. Birçok kadın bu sıkıntıyı yaşar. Bu konuda jinekologunuzla görüşün. Adet kanaması önce dönemi daha az zor geçirmeniz için gerekli preparat konusunda sizi bilgilendirecektir.

Back