Adet sıkıntısı kafayı yicem

Bayanvil

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
323
137
23
28
Mrb kızlar 3 ay önce kürtaj oldum ve kürtajdan 2 ay sonra adet oldum. İkici adetim 15 gün gecikti ve hamilelik falan da yok.. Nie adet olamıyorum yaa vallahi kafayı sıyıracam artık. Benm gibi ikinci adette sıkıntı yaşayan var mı

pko var mi? kurtaj konusunu bilmiyorum belki hormonlar degisiyordur, belki stres yapmissinizdir.
Kalbi durdu herhangi bir sıkıntı pko falan yok. Üç dört kez kontrole gitim alttan muayene falan da oldum sadece rahim duvarın kalınlaşmş dedi o kadar. Vallahi adet olmak için kendimi saldım artık ama yok

Kalbi durdu herhangi bir sıkıntı pko falan yok. Üç dört kez kontrole gitim alttan muayene falan da oldum sadece rahim duvarın kalınlaşmş dedi o kadar. Vallahi adet olmak için kendimi saldım artık ama yok
adacayi ic ac karnina sabah aksam.. ben bir tek onun faydasini gordum. yaprak al ama sallama cay degil. demle ic.. geliyor 3. gune kalmadan.

Benimde kürtajdan sonra adet günlerim değişti pko yok doktorum herşey yolunda kürtaj kaynaklı dedi ilk defa duphaston verdi düzenlemek için 3 ay falan kullanmam gerekiyormuş

Nebevi tıp kitabında okudum sağlam kitap bende polikistik var iki ay adetim sökmemişti gerçekten bal yedikten sonra söktü elhamdülillah . Kendim faydasını gördüğüm için yazdım
İlk defa duyuyorum denemek lazım

Duphason adeti mi düzenliyo.. Sizin ki işe yaradı mı
Gecikmeden sonra içtiğim için bilmiyorum ama doktorum bunu içersen gebelik varsa yararı var yoksa düzenler dedi bakalım işe yaramışmı onu bu ay anlıycam

Bende şaşırmıştım okuyunca ama Peygamberimiz(sav) de bir hadiste balın şifa oldugunu söylemiş gerçektende çok faydası var balın
Evet şifa olduğunu bilmiyorum elhamdülillah bütün nimetlerimizde şifa bulunuyor ama adet sökmede ilk defa duydum onun için sordum

Anladım tşk ederm
Rica ederim gebelik olmadığına eminsen maydanoz suyu söker hem çok faydalıdır denemiş biri olarak söylüyorum adetliyken içersen sökülürsün iyice tertemiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…