• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sancısını giderici iğnelerin yan etkilerini bilen var mı kızlar ?

Esinti3629

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
36
0
16
A.B.D.
pazartesi günü regl olmam gerekiyordu öncesinde hep sancılarım olur .. hastahaneye gittim neyin var dediler sancım var dedim başka tek kelime etmediler ve hemen sedyeye uzandırıp arka tarafımdan iğne vurdular .. reglim gecikti ve hala olmadım .. sizce iğnenin bir yan etkisi midir kızlar .. adetim eskiden çok düzenliydi böyle olması üzdü beni :/ bu iğnelerden kullananlar var mı ?

Kusura bakmayın konunuz bir derdim var icin uygun olmadığı icin kadın hastalıklarına tasınacaktı, sistemsel bir hata yüzünden bu bölüme tasındı, en kısa zamanda uygun yere tasınacaktır.

ben her ay kullanıyorum ağrı kesici iğne adet ağrıları için ama bi yan etkisini görmedim.Her gittiğim dr da sordum bişey olmaz dediler.Arada bi adet gecikmesi normaldir bence.

Sancıların için hemen iğne olma bence. Bitkisel çaylar var onlardan dene derim. Sana bir tarif vereyim onu yap ve içi. Kaynağı kuvvetli. Fitoterapi uzmanı bir doktora ait olan bir kitaptan buldum. Uyguladım ben faydasını gördüm. Sende bir dene istersen
* 1 tatlı kaşığı ahududu yaprağı
* 250 cc kaynar su
Ahududu yaprakları bir bardağa veya bir demliğe konularak üzerine kaynar su eklenir. Kapağı kapatılarak 5 dk. Kadar demlenmesi beklenir. Sıcak sıcak içilir. Günde 3-4 Fincan içmek sancılarınızın azalmasına yardımcı olacaktır.

Back