Adet sancısına hangi ilaç?

Bu ağrılar konusunda mastir yaptigim icin ayaklarını sıcak tut gerekirse cift kat corap giy sicak su torbasida koyabilirsin ayaklarinin altina karnindad ama zararliymis sanirim karin gecer Insallah

Ben majezik kullanirdim her ay 1 kez. Evlenince biter agrilarin dediler ama bitmedi. Bos gebelik nedeniyle kurtaj oldum. kurtajdan sonra agrilarim %90 azaldi. cok hafif ilacsiz gecirdigim agri kaldi.

merhaba benimde adet dönemlerimde inanılmaz sancılarım ağrılarım oluyordu maydonoz suyu sapı yapmadığım kürler kalmadı apranax yada majezik içmeden geçmiyordu. Geçenlerde bir özel hastanede kadın doğum doktoruna gittim bitkisel bir ürün tavsiye etti bana inanılmaz birşey ben çok memmun kaldım tavsiye ederim sizede kızlar bild lady diye birşeydi fiyatıda uygundu

Ben de tamamen bitkisel bir ped kullanıyorum airiz ped 2 aydır sancim yok denecek kadar azaldı.çok memnunum aynı zamanda iltihap kaşıntı mantar koku vb. şeylere de çok etkili.emiciligi de diğer pedlerin 3 katı halinde herkese tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…