Adet sancısına hangi ilaç?

lili_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
309
1
96
37
İstanbul
Kızlar benim her ay ağrım oluyor ve ilaç almassam dayanamıyorum,majezik zararlı diyorlar
apranax kullanıyorum bazende minoset siz ne yapıyorsunuz bilginiz var mı ?bilmiyorumkismile

Arveles, dolorex, advil, buscopan, cyladol hepsi adet döneminde kullanılabilcek ilaçlar ama hiçbiri benim ağrımı kesmiyor, azaltmıyor bile:sinifsinif:
Sana tavsiyem eğer ağrın çok şiddetli olmuyorsa kuşburnu ya da adaçayı demleyip bal katarak içmek. Evde geçirebiliyorsan sancıları bu sende işe yarar

abranax ve majezix kullanıyorum bende..zararlı mararlı napıcam..agrıdan ölüyotum yoksa napimm

çok ağrım olursa eğer vermidon ya da parol kullanıyorum . Adet görürken hap almak yumurtlamayı

etkiliyormuş diye duydum . yani çok ağrı kesici kullananların bebeği daha geç olurmuş .

Bunun doğruluğunu doktordan duymadım sohbet arasında işittim.

Ama kadındoğum uzmanları gerçekten pek tavsiye etmezler hap kullanmayı.

bende mazejık kullanıyorum zararlıymıs diye duydum bende ama gidipte bi doktora sormadım sahsen..
yataklara dusuyorum 3gun boyunca çok agrım oluyor mazejık benım agrımı alıyor zararı varsa da içiyorum napimm...
mazejıkle tanısmadan önce vermidon içiyordum oda adetımı uzatıyordu..mazejık adetımı uzatmıyor sadece agrımı kesiyor :)

off bu ağrı öldürüyor beniiikötükedihüso
geçen ay çok fena ağrıdı
ilaçla ve maydanoz suyuyla zor geçirebildim
maydanozun saplarını kaynattı annem o şekilde masaj yaparak geçti işte-tatlicadiarzu-

Ben dogum kontrol hapınan basladıgımdan beri hiç agrım olmuyor ama kızken majezik kullanırdım bi zararını görmedim bilmiyorumkismile

Ben dogum kontrol hapınan basladıgımdan beri hiç agrım olmuyor ama kızken majezik kullanırdım bi zararını görmedim bilmiyorumkismile

Hangisini kullanıyorsun canım?
Benim de çok sancılı olur dr.a gittim Belera'yı önerdi içtim 1 kutu ama bu ay da çok kötüydüm:gitme:

ben tadolak kullanıyodum bi süre sonra etki etmemeye başladı
şimdi naprosyn kullanıyorum hemen hemen hiç ağrısız geçiriyorum
iyi ki bu hap var, yoksa dayanamıyorum, hep acil, hep iğne..

arkadaşlar bilmiyorum bu adet sancısından benim kadar çekeniniz var mı asla ve aslaa ilaçsız duramam mesela bikaç ay öncesinde evde ilacım bitmişti resmen hüngür hüngür ağladım acile götürdüler serum falan yediğim oldu yani o derece benim kullandığım ağrı kesici MAXALJİN doktor önermişti bunu adetim başladığından bir süre sonra alıyorum yani sancım baş gösterir göstermez ve hiiç sancı çekmiyorum çok şükür..kesinlikle öneririm yani...

bahsettiğim hapım olmadığında mecburen başka ağrı kesicilerde aldım ama inanın aynı haptan 3 tane içtiğim ve hiçbir faydasını görmediğim oldu maxaljin forever...zemuszemuskaydirigubbakcemile2

ben de Aprol Fort kullanıyorum. her zaman fayda ederdi, bugün 1 saat oldu ama hala sancım var.. çok fena :((

Back