Adet sancısı

ben her ay dikrolon iğne yaptırırım . Hayatımı çok olumsuz etkiler. Blantı , kusma , sancı , bel ağrısı hep aynı anda olur. benimde 2 3 güne kadar olucam sızısı düştü şimdiden içime. Majezik , apranax , minoset benim kanamamı kesiyor ve ağrımı geçirmiyor.

Bikaç gün önce aynı şikayetlerle doktora bende gittim ... çok sık ilaç içerim ayaklarımda ,sırtımda devamlı sıcak su olur bulantı, ağrı, herşeyim olur ...
doktor öncelikle rahmi sıkıştıran kitle varmı diye baktı , sonra çikolata kistinin olup olmadığına baktı ,rahmin duruşuna büyüklüğüne baktı, yumurtalıkların durumuna baktı cevabı şuydu rahmim normalden biraz daha geride olduğu için bu kadar şiddetli ağrımın olduğu normal doğum yaptığımda rahim ağzının genişleyip ağrının şiddettinin azalıcağı söyledi adet olduğumda agrı kesiciyi o gün değil başlamadan 3 gün önce başlayıp adetin ilk iki gün toplamda beş gün içersen bu şeklide daha etkli olur dedi aklında bulunsun

Ağrı kesici iç bide doktora görün.ben en rahatıyım heralde hiç ağrım sızım olmaz adetken.

Ponstan diye bir ağrı kesici var onu denemenizi tavsiye ederim gerçekten çok iyi geliyor.

Daha önce de benzer bi topik vardı.

Ben ilaca çok sıcak bakmadığım için alternatif ve zararsız çözümlere inanıyorum.

Bir arkadaşımın tavsiyesi ile şu ürünü kullanıyorum yaklaşık bir senedir:

....

İnce olduğu için, kıyafetimin üzerinden de belli olmuyor ve işde bile rahatça kullanıyorum. Isısı bunaltmıyor tam kıvamında. Mailime yanıt veren yetkili, ürünün Japon menşeyli olduğunu, ısısının vücudun en ince derilerinden olan hassa bölgemiz için özel ayarlandığını yazmıştı.

Gratisten alıyorum genellikle.

Geçmiş olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Back