Adet sancısı

pembeinek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
433
605
103
Adet sancım dayanılacak gibi değil ilk gün benim hep böyle kıvranıyorum dayanamıyorum başlamadan önce sabahi bi tane minoset içtim 10dk önce yarım minoset daha içtim.çok uygun bir evde de değilim ayağıma sıcak su koyiyim falan napiyim tüm kutuyu mu içiyim allahım sen sabır ver neden benim ağrıyor ya bazılarının ağrımıyor

sebebini bende bilmiyorum ama benimde çok ağrılı ve yoğun olur ilk günü.
majezikten başka bişey geçirmiyor malesef

hareket et; kasların gevşesin; koş ev işi yap; dolaş; uygun ise duş al ama kasların gevşesin amaç o

Bencede majezik kullan bide iatersen doğum kontrol hapı kullan bekarların kullanmasında bir sakınca yok ağrısız adet görürsün

Benim karnım hiç ağrımaz ancak bacaklarım kopacak gibi ağrır, ben de bacak ağrısından uyuyamam iki gün. Ben de çözemedim bu işi..

Yarım minoseti içmesen daha iyi hiç bir etkisi olmaz. Sabah içmişsin şimdide içebilirdin günde 8 taneye kadar içilebilinir. Alt tarafı 500 mg parasetemol var içinde. Ama bence adet sancısı için onu içmek yerine bu işe yönelik spazm çözücü bir ilaç alırsan çok daha iyi. Eczaneye sorarsan doğru ilacı vereceklerdir. Zaten minosetle geçebilen bir adet sancın varsa ona sancı bile denmez bence.

İlk gün yataklara düşecek kadar kötü olurum ben de,sadece majezik iyi geliyor bana.

Arveles ilk yarım saatte agriyi kesiyor ama herkese her ilaç iyi gelmeye biliyor .çok geçmiş olsun .Bir doktora gidin size iyi gelecek ilacı verecektir.

Ilık bi duş al ve ballı limonlu sıcak su iç.bi de ayağını hep sıcak tut.sıcak su torbası falan koy.kendini zorlayıp biraz yürürsen o da iyi geliyor.benim de çok sancılı geçer.hamileliğin en güzel yanlarından biri de regl olmamak geçmiş olsun

Benimde ikici ve ucuncu gunum felaket agrir. Hem kasık hemde bacaklarim. Agridan ölecek gibi olurum. Sadece agri kesici iciyorim. Bazen de ılık bi dus yapiyorum.

Benim annemin adeti ve agrisi feciydi.. doktoruma goturdum baktirdim.. ve bi ilac verdi adetleri suan okadar rahatki.. ismini unuttum ama.. doktora git o sana yardimci olur..

Önceden geçerdi minosetle 2 saate.yanımda o sayfıklarınız yok sadece minoset var ve babanemdeyim köyde hiçbiri uygun değil sanırım kıvranıcam sadece.
Doğum kontrol haplarını yeni evliler bile almakta çekiniyor kısırlık yüzünden benim zaten düzensiz bir adetim var genelde 2 ayda bir oluyorum.doktor sorun olmadığını zamanla düzene gireceğini söyledi.o tür ağır ilaçlar bu yaşta vücudumu mahfetmez mi? Diyeceksiniz birinden birini seçmen gerek biliyorum da ben de kıvranıyorum işte o yüzden hep aman zarar görmiyim diye diye.of of yatıyorum şuan

Bnm adetim 2 gun geçti keşke bnde olsam da ağrılı olsa çocuk istemiom

buscopan plus ya da yoksa spazmol derdim ama ilac adı yasak :) çok iyi bilirim adet sancısını geçen hafta tamda bugün bu sattlerde bir terleyip bir titriyordum. rabiim ya şafi adıyla şifa versin inşallah. nerde kimin şifaya ihtiyacı varsa...

Çok teşekkür ederim birdahakine bunları yanımda bulunduracağım.anı kurtarmak için daha sonrasında gelişecsk hasara neden oluyorum belki ama yaşamazken bilinmiyor nasıl bir ağrı.normal olmak ne güzelmiş diyorum her seferinde, anlamıyoruz ağrı çekmeden.

Son bir şey daha, çok az azaldı gibi ilk mesajıma göre, yürümek iyi geldi sanırım.1 minoset daha içiyim mi? Tam kesilir belki.yoksa etkisi olmaz zaten kendi geçer bekle mi dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…