Adet Sancısı

İlk gün dayanılcak gibi değil yerlerde sürünüyorum resmen hapta işe yaramıyor bende :S

Çok geçmiş olsun inşallah düzelir :)

Ayağıma ve belimede koyuyorum ama bıraktığım anda tekrar başlıyor çok kötü bişey :s

Sanada geçmiş olsun teşekkür ederim :) Ben dicloflam içiyodum anında kesiyodu ama kalmamış doktor vermişti 1tane onu içtim bende ama bi işe yaramadı malesef

Gebersem de ağrıdan,ağrı kesici içmiyorum artık.:44:Kesiyor direkt.12 saat çekiyorum bazen.

Benim allahtan kesmiyor ama her ağrı kesicide işe yaramıyor malesef

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için dediklerini uygulayacağım :)

Ben diclofam kullanıyorum o da hemen kesiyo bşka haplar kesmiyo bnm ağrımı .s

Benimkini majezik kesmiyo, apranax'a dadanıyorum çaresiz..

Ben majezik kullanmadım ama benim ağrımı diclofam kesiyo bşka ağrı kesiciler kesmiyo

Çok zor yaa, her ağrı kesicide kesmiyor çok kötü bişey

Arkadaşım adet sancısı için kadın doğuma gittiğinde evlenince acın daha çok azalacak demiş. Böyle bir şey var mı acaba ? Yoksa bizim ki yanlış mı anladı ? Bende şükür ayaklarımı çok üşütmediğim de ağrı olmaz üşüttüğümdede çarşafları yırtıyorum ama sıcak su çok iyi geliyor. Apranax-majezik kullanıyorum ağrıdığında.

Benim ağrı eşiğim de yüksektir ama dayanamıyorum artık bir çözümü olmalı majezik 15 dk da geçirirdi o bile fayda etmedi. Ağlıyorum acıdan ya kasıklar bir yandan belim bir yandan bacaklarimdaki damarlar çekiliyor yeminli ya bi de hiç Şaşmaz bağırsaklarım da bozulur ilk gün bir de onun ağrısı atıcam kendimi bir yerden

Kadın doğuma göründünüz mü hiç benimde öyleydi polip ameliyatı oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…