Adet Sancısı

ben dayanamadığım aylarda dicloron iğne oluyorum.. :14: ayaklarını sıcak tut , sıcak su torbanı karnınına değil ayaklarına yada beline koymanı öneririm.. ağrı kesici olarak da xeforapid , advil çok iyi geliyo.. bende çoooooooooook çekiyorum ağrılardan.. :14:

İlk gün dayanılcak gibi değil yerlerde sürünüyorum resmen hapta işe yaramıyor bende :S

aynı dert bende var. günümü alt üst ediyor. dinlenmeden geçmiyor ne yazık :(
daha dün öğrendim bende polip varmış, bu yüzden adet zamanlarımı ağrılı ve kramplı geçiriyormuşum :(
umarım ameliyatımdan sonra geçer inşallah
Çok geçmiş olsun inşallah düzelir :)

benım de adet sancılarım ılk oldugum da cekılmez oluyor .
ben de advil kullanıyorum cok ıyı gelıyor .
sıcak su torbası da ayaklarıma belıme koyarım rahatlarım .
sen de oyle yap canım .evde terlıksız dolasma

Ayağıma ve belimede koyuyorum ama bıraktığım anda tekrar başlıyor çok kötü bişey :s

Ahh canım sen birde bana sor bende biraz önce aynı sancıyı çekiyordum tek bir ağrı kesici önerebilirim sana oda MAJEZİK inanılmaz işe yarıyor.. Yerimden kıpırdayamıyordum şimdi iyiyim. Sıcak suyu bende çok denedım hiç işe yaramıyor.. Geçmiş olsun buarada..:44:

Sanada geçmiş olsun teşekkür ederim :) Ben dicloflam içiyodum anında kesiyodu ama kalmamış doktor vermişti 1tane onu içtim bende ama bi işe yaramadı malesef :50:

Gebersem de ağrıdan,ağrı kesici içmiyorum artık.:44:Kesiyor direkt.12 saat çekiyorum bazen.

Benim allahtan kesmiyor ama her ağrı kesicide işe yaramıyor malesef

Adet dönemi 3-4 gün yaklaştığında miktarı kadar papatya ve ada çayı için, pekmez ve sütlü tatlı yiyin.

O dönemlerde ve yaklaştığında belinizi ve ayaklarınızı mümkün olduğunca sıcak tutun..

Daha az ağrılı geçireceksinizdir..

Çok sancınız olduğu anda ise sıcak ballı su için.. Kısa zamanda kesilecektir.

Bence ağrı kesici içilmemeli..

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için dediklerini uygulayacağım :)

Majezik mucize gibi. Ben böyle kuvvetli bir ağrı kesici görmedim.
Bu hapı almazsam dayanamıyorum adet sancısına.
Ama sadece ilk gün 2 kez alıyorum.
Belki 2. güne de 1 tane aldığım oluyor.
Ağrı kesici gerektiğinde kullanılması gereken bir şey.

Ben diclofam kullanıyorum o da hemen kesiyo bşka haplar kesmiyo bnm ağrımı .s

Benimkini majezik kesmiyo, apranax'a dadanıyorum çaresiz.. :50:

Ben majezik kullanmadım ama benim ağrımı diclofam kesiyo bşka ağrı kesiciler kesmiyo :50:

ah kızlar aynı dert her ay benim başımda da var, oturup ağlıyorum hatta:47:

her ay çekilecek dert değil ve yatak döşek yatmak her ay .... sinir bozucu.

bende pko var acaba o yüzden mi böyle dayanılmaz oluyor ağrılar. hatta evliyim ben, acaba iltihap falan mı var diye doktora gittim sırf ağrılarımdan dolayı. doktor her şeyin tertemiz dedi.

ne iltihap ne yara... hep böyle miydi adetlerin ilkinden beri dedi. bende evet ilk oluşumdan beri hep ağrılı geçer dedim. o zaman yapacak bi şey yok dedi. bu yapımla alakalıymış. bana da

Majezik önerdi. adetimden 1 gün önce alıyorum ama ona rağmen ilk gün çıldırtıyor ağrı ve o gün de 1,5 tane atıyorum tekrar ve öyle rahatlıyorum :6:

dediğiniz gibi midemi de etkiliyor biraz ama yapacak bi şey yok anladığım kadarı ile

Çok zor yaa, her ağrı kesicide kesmiyor çok kötü bişey :50:

Arkadaşım adet sancısı için kadın doğuma gittiğinde evlenince acın daha çok azalacak demiş. Böyle bir şey var mı acaba ? Yoksa bizim ki yanlış mı anladı ? :9: Bende şükür ayaklarımı çok üşütmediğim de ağrı olmaz üşüttüğümdede çarşafları yırtıyorum ama sıcak su çok iyi geliyor. Apranax-majezik kullanıyorum ağrıdığında.

Benim ağrı eşiğim de yüksektir ama dayanamıyorum artık bir çözümü olmalı majezik 15 dk da geçirirdi o bile fayda etmedi. Ağlıyorum acıdan ya kasıklar bir yandan belim bir yandan bacaklarimdaki damarlar çekiliyor yeminli ya bi de hiç Şaşmaz bağırsaklarım da bozulur ilk gün bir de onun ağrısı atıcam kendimi bir yerden

Benim ağrı eşiğim de yüksektir ama dayanamıyorum artık bir çözümü olmalı majezik 15 dk da geçirirdi o bile fayda etmedi. Ağlıyorum acıdan ya kasıklar bir yandan belim bir yandan bacaklarimdaki damarlar çekiliyor yeminli ya bi de hiç Şaşmaz bağırsaklarım da bozulur ilk gün bir de onun ağrısı atıcam kendimi bir yerden
Kadın doğuma göründünüz mü hiç benimde öyleydi polip ameliyatı oldum.

Back