Ahh canım sen birde bana sor bende biraz önce aynı sancıyı çekiyordum tek bir ağrı kesici önerebilirim sana oda MAJEZİK inanılmaz işe yarıyor.. Yerimden kıpırdayamıyordum şimdi iyiyim. Sıcak suyu bende çok denedım hiç işe yaramıyor.. Geçmiş olsun buarada..:44:
neeeeeeeeeeeee ne uyuşşşturucusu kızz Allahım korusun töbe töbeeeeUyuşturucu varmış onda herhalde,ondan çok iyi geliyor.
aynen canım yok majezik gibisiben de majezik kullanıyorum tık diye kesiyor yanımdan ayırmıyorum adet günlerimde
fakat kuvvetli bir ilaç midesi hassas olanlar mide koruyucuyla beraber alsın
Gebersem de ağrıdan,ağrı kesici içmiyorum artık.:44:Kesiyor direkt.12 saat çekiyorum bazen.
Uyuşturucu varmış onda herhalde,ondan çok iyi geliyor.
Evet canım aynen bendede pko var oyüzden daha ağrılı geçıyor normal.. geçmiş olsun buarada..ah kızlar aynı dert her ay benim başımda da var, oturup ağlıyorum hatta
her ay çekilecek dert değil ve yatak döşek yatmak her ay .... sinir bozucu.
bende pko var acaba o yüzden mi böyle dayanılmaz oluyor ağrılar. hatta evliyim ben, acaba iltihap falan mı var diye doktora gittim sırf ağrılarımdan dolayı. doktor her şeyin tertemiz dedi.
ne iltihap ne yara... hep böyle miydi adetlerin ilkinden beri dedi. bende evet ilk oluşumdan beri hep ağrılı geçer dedim. o zaman yapacak bi şey yok dedi. bu yapımla alakalıymış. bana da
Majezik önerdi. adetimden 1 gün önce alıyorum ama ona rağmen ilk gün çıldırtıyor ağrı ve o gün de 1,5 tane atıyorum tekrar ve öyle rahatlıyorum
dediğiniz gibi midemi de etkiliyor biraz ama yapacak bi şey yok anladığım kadarı ile
Evet canım aynen bendede pko var oyüzden daha ağrılı geçıyor normal.. geçmiş olsun buarada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?