Adet Sancısı

Meelekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
202
0
46
İzmir
Merhabalar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum eğer yanlış yere açtıysam özür dilerim. Adet sancısını nasıl geçirebiliriz? Doktor hap vermişti ama bi işe yaramıyo ağrıdan duramıyorum? Sıcak su koymuştum karnıma biraz iyi geldi ama gene başladı. Nasıl geçer bu ağrılar?

ben dayanamadığım aylarda dicloron iğne oluyorum.. :14: ayaklarını sıcak tut , sıcak su torbanı karnınına değil ayaklarına yada beline koymanı öneririm.. ağrı kesici olarak da xeforapid , advil çok iyi geliyo.. bende çoooooooooook çekiyorum ağrılardan.. :14:

aynı dert bende var. günümü alt üst ediyor. dinlenmeden geçmiyor ne yazık :(
daha dün öğrendim bende polip varmış, bu yüzden adet zamanlarımı ağrılı ve kramplı geçiriyormuşum :(
umarım ameliyatımdan sonra geçer inşallah

benım de adet sancılarım ılk oldugum da cekılmez oluyor .
ben de advil kullanıyorum cok ıyı gelıyor .
sıcak su torbası da ayaklarıma belıme koyarım rahatlarım .
sen de oyle yap canım .evde terlıksız dolasma

Ahh canım sen birde bana sor bende biraz önce aynı sancıyı çekiyordum tek bir ağrı kesici önerebilirim sana oda MAJEZİK inanılmaz işe yarıyor.. Yerimden kıpırdayamıyordum şimdi iyiyim. Sıcak suyu bende çok denedım hiç işe yaramıyor.. Geçmiş olsun buarada..:44:

Gebersem de ağrıdan,ağrı kesici içmiyorum artık.:44:Kesiyor direkt.12 saat çekiyorum bazen.

Ahh canım sen birde bana sor bende biraz önce aynı sancıyı çekiyordum tek bir ağrı kesici önerebilirim sana oda MAJEZİK inanılmaz işe yarıyor.. Yerimden kıpırdayamıyordum şimdi iyiyim. Sıcak suyu bende çok denedım hiç işe yaramıyor.. Geçmiş olsun buarada..:44:

Uyuşturucu varmış onda herhalde,ondan çok iyi geliyor.:54:

Adet dönemi 3-4 gün yaklaştığında miktarı kadar papatya ve ada çayı için, pekmez ve sütlü tatlı yiyin.

O dönemlerde ve yaklaştığında belinizi ve ayaklarınızı mümkün olduğunca sıcak tutun..

Daha az ağrılı geçireceksinizdir..

Çok sancınız olduğu anda ise sıcak ballı su için.. Kısa zamanda kesilecektir.

Bence ağrı kesici içilmemeli..

Son düzenleme:
Majezik mucize gibi. Ben böyle kuvvetli bir ağrı kesici görmedim.
Bu hapı almazsam dayanamıyorum adet sancısına.
Ama sadece ilk gün 2 kez alıyorum.
Belki 2. güne de 1 tane aldığım oluyor.
Ağrı kesici gerektiğinde kullanılması gereken bir şey.

Son düzenleme:
Ayrıca adet günlerine yakın ayaklarınızı ve karnınızı sıcak tutun mutlaka.
Bu önlemi almak çok hafifletiyor ağrıyı.
Hafif bir üşütmede bile ağır geçiyor sancılar çünkü.

ben de majezik kullanıyorum tık diye kesiyor yanımdan ayırmıyorum adet günlerimde
fakat kuvvetli bir ilaç midesi hassas olanlar mide koruyucuyla beraber alsın

Gebersem de ağrıdan,ağrı kesici içmiyorum artık.:44:Kesiyor direkt.12 saat çekiyorum bazen.

bazılarıda kanamayı çoğalttığını söylüyo.. ben özellikle ilk gün ağrı kesicisiz yapamıyorum ama ne kesiyo , ne arttırıyo... ilaçsız nasıl dayanılır o ağrıya :53: Allah sabır versin...

Doğum kontrol hapı veya hormon içeren başka ilaçlar kullanmıyorsanız hayıt tohumu çayını öneririm. Kadın bünyesi için mucizevi bir bitkidir, ayrıca muayyen günlerinizde fark edilir derecede rahatlık sağlayacaktır.

Uyuşturucu varmış onda herhalde,ondan çok iyi geliyor.:54:

bunu da nerden çıkardınız kim uydurdu :27::27:
yok öyle bişey yahu :ssz:
bildiğin ağrı kesici o.

sende sadece ağrı varmış, bende ateş vücutta kırgınlık filan da oluyo ekstradan, dün gece baya kötüydüm mesela.
doğum kontrol hapı kullanmaya dene, tabi doktoruna danışarak

ah kızlar aynı dert her ay benim başımda da var, oturup ağlıyorum hatta:47:

her ay çekilecek dert değil ve yatak döşek yatmak her ay .... sinir bozucu.

bende pko var acaba o yüzden mi böyle dayanılmaz oluyor ağrılar. hatta evliyim ben, acaba iltihap falan mı var diye doktora gittim sırf ağrılarımdan dolayı. doktor her şeyin tertemiz dedi.

ne iltihap ne yara... hep böyle miydi adetlerin ilkinden beri dedi. bende evet ilk oluşumdan beri hep ağrılı geçer dedim. o zaman yapacak bi şey yok dedi. bu yapımla alakalıymış. bana da

Majezik önerdi. adetimden 1 gün önce alıyorum ama ona rağmen ilk gün çıldırtıyor ağrı ve o gün de 1,5 tane atıyorum tekrar ve öyle rahatlıyorum :6:

dediğiniz gibi midemi de etkiliyor biraz ama yapacak bi şey yok anladığım kadarı ile

ah kızlar aynı dert her ay benim başımda da var, oturup ağlıyorum hatta:47:

her ay çekilecek dert değil ve yatak döşek yatmak her ay .... sinir bozucu.

bende pko var acaba o yüzden mi böyle dayanılmaz oluyor ağrılar. hatta evliyim ben, acaba iltihap falan mı var diye doktora gittim sırf ağrılarımdan dolayı. doktor her şeyin tertemiz dedi.

ne iltihap ne yara... hep böyle miydi adetlerin ilkinden beri dedi. bende evet ilk oluşumdan beri hep ağrılı geçer dedim. o zaman yapacak bi şey yok dedi. bu yapımla alakalıymış. bana da

Majezik önerdi. adetimden 1 gün önce alıyorum ama ona rağmen ilk gün çıldırtıyor ağrı ve o gün de 1,5 tane atıyorum tekrar ve öyle rahatlıyorum :6:

dediğiniz gibi midemi de etkiliyor biraz ama yapacak bi şey yok anladığım kadarı ile
Evet canım aynen bendede pko var oyüzden daha ağrılı geçıyor normal.. geçmiş olsun buarada..

Evet canım aynen bendede pko var oyüzden daha ağrılı geçıyor normal.. geçmiş olsun buarada..

sağol tatlım sana da çok geçmiş olsun. bunun en önemli nedenlerinden biri mi pko? neden alınmıyor peki bu kistler??? detaylı bir bilgin var mı konuyla alakalı?

Back