Adet sancısı

bebelac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
50
0
86
34
Konya
adet oldumda karnımın aqrısından bıltım öldürüor beni ne yapabilirim ne olur yardımmmmmmmmmmmmmm

Canım benim orta şiddetteki ağrılar normal ama seninki öyle değil anladığım kadarıyla....

Bende bekarken senin gibiydim yataltan kalkamazdım dr a gittiğimde kist olduğu anlaşıldı...

Bence ihmal etme bir dr a görün....

Ayaklarını sıcak tut.... ama sakın ağrıyan bölgeye sıcak kompleks yapma daha da artırır....

Geçmiş olsun....

...birebir başka bişe tanımam

Son düzenleyen: Moderatör:
walla qitmedim doktor kalmadı hepsi çekceksin dio hiç bişey çıkmıo aqrı kesici kullanıorum artık kesmio sıcak su koyuyorum oda sanırsam bi işe yaramıo ölüom resmen canım çıkıo nerdeyse hep acile qidiom ama yoq doktorlar bana çare bulamıo

valla majezik olmadan yaşayamam o derece sancım oluyor..ama majeziki içeyim 10 dkya agrıdan eser kalmıyor...tavsiye ederim birebir adet ve baş agrıları için..

İçerik nedeniyle konunuz”JİNEKOLOJİ”bölümüne taşınmıştır

Editör arkadaşımın da bilgisine

yere dümdüz yatıp bacakları karına doğru çek bırak bir kaç kez bu egzersizi yap o zaman geçer.ben yaptım ama geçmedi birde sen yap belki geçer

Bir bardak şekerli su, herhangi bi ağrısı kesici hap ve yüzüstü yatmak işinize yaracaktır, deneyin derim :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…