- 30 Kasım 2019
- 185
- 160
- 18
- 34
- Konu Sahibi Gecelerin yargici lavinya
-
Yok canım geçen sene bende böbrek taşı düşürdüm onunki gibi değil o sancı hemde gece yakalamıştı Allah kimseye vermesin adet başlangıcında normalde kahverengi siyahimsi gelirdi bu sefer pembemsi ve açık kırmızı geliyor ilk defa ve aşırı sancim var geçmek bilmedi bugün başladı reglimben genelde ağrı kesici içince kesin geçerdi canım
normalde de böyle geçmez mi peki
başka bir şey olmasın Allah korusun
geçen hafta kum dökmüş biri olarak söylüyorum adet sancısı gibi vurmuştu bana da
hayırdır inşallah ayaklarını sıcak tutup battaniyenin altına gir bakalım canım inşallah geçer hemencecikYok canım geçen sene bende böbrek taşı düşürdüm onunki gibi değil o sancı hemde gece yakalamıştı Allah kimseye vermesin adet başlangıcında normalde kahverengi siyahimsi gelirdi bu sefer pembemsi ve açık kırmızı geliyor ilk defa ve aşırı sancim var geçmek bilmedi bugün başladı reglim
Deneyim şimdi inşallah geçer canım saolbır bardak sıcak suya seker atıyorsun şerbetten bı tık tatlı bır su yapıyorsun içiyorsun.. 15 dk sonra agrın baya hafıfleyecek.. benım asırı adet sancım olurdu agrı kesıcı bıle kesmez cogu zaman arkadas bunu soylemıstı ınanmamıstım hadı be bu mu kesecek dedım ve zorla denedım ıse yaradı
Sıcak su torbasinin biri ayağımda biri belimde geçmedi canım şekerli su önerisinde bulundu Bi arkadaş bakım belki işe yarar yaramazsa diğer onerilerede bakacamhayırdır inşallah ayaklarını sıcak tutup battaniyenin altına gir bakalım canım inşallah geçer hemencecik
inşallah geçirir canım dene bakalım Allah yardımcın olsun çok zor sancı bilirimSıcak su torbasinin biri ayağımda biri belimde geçmedi canım şekerli su önerisinde bulundu Bi arkadaş bakım belki işe yarar yaramazsa diğer onerilerede bakacam
Sanki şu patladı doğuma gidiyorum BU neyin nesi inan anlamadım inşallah Analı babali buyutursun canım yavrunu Allah benim gibi olmayanlarada verir inşallah evlenince geçer dediler evlendim geçmedi demekki yalan söylemişler 5 yıldır Bi sancı git gide siddetlemirmi yainşallah geçirir canım dene bakalım Allah yardımcın olsun çok zor sancı bilirim
Saol canım testere dişli olanımiAslan percemi cidden adet sancısı için bire bir adet dönemim resmen işkence gibiydi sancilarim gebelik için aslan percemi kullandım adet sancilarima çok iyi geldi
benimde hep sancılı geçerdi canım anlıyorum seni evlenince de geçmiyor şimdi çocuk olunca geçer diyorlar oda yalandır kesin.. Sağol canım Rabbim sana ve isteyen tüm arkadaşlarıma da nasip etsin inşallahSanki şu patladı doğuma gidiyorum BU neyin nesi inan anlamadım inşallah Analı babali buyutursun canım yavrunu Allah benim gibi olmayanlarada verir inşallah evlenince geçer dediler evlendim geçmedi demekki yalan söylemişler 5 yıldır Bi sancı git gide siddetlemirmi ya ☹
Amin tatlım inşallah vallaha çay bardağına 10 küp şeker kattım içiyorum canan karatay görse 10 tane ekmek yemiş gibi oldun bugün sana yemek yok derdi heraldebenimde hep sancılı geçerdi canım anlıyorum seni evlenince de geçmiyor şimdi çocuk olunca geçer diyorlar oda yalandır kesin.. Sağol canım Rabbim sana ve isteyen tüm arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah
öyle gerçekten Rabbim yardımcımız olsun inşallah etki ederAmin tatlım inşallah vallaha çay bardağına 10 küp şeker kattım içiyorum canan karatay görse 10 tane ekmek yemiş gibi oldun bugün sana yemek yok derdi heraldekadın olmak çok zor
İnsallah rahmetlik babaannemde hep midesi agriyinca şekerli su yapardı içerdi o geldi aklıma içerken vallaha inşallah hafifler 3 saattir sancı çekiyorum vallaha saol canım yardımın içinöyle gerçekten Rabbim yardımcımız olsun inşallah etki eder
şekerli su serum gibidir derler hemen geçirir inşallah
ne demek canımm ne yaptım ki :)İnsallah rahmetlik babaannemde hep midesi agriyinca şekerli su yapardı içerdi o geldi aklıma içerken vallaha inşallah hafifler 3 saattir sancı çekiyorum vallaha saol canım yardımın için
Olurmu canım cinnet geçiriyordum psikolojik olarak destek vererek beni rahatlattin çok saolne demek canımm ne yaptım ki :)
Evet gerçekten sancı için çok işe yarıyorSaol canım testere dişli olanımi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?