Varsa kesinlikle çıkar altı gün gecikmen var canımHanımlar adetim 6 gün gecikti 1 haftadır hergün günde 5 6 kere uzun uzun adet sancılarım oluyor ama gelmiyor bi türlü. O yüzden test yapmadım çok sancım olduğu için bekledim. Ama dayanamayıp aldım az önce. Şimdi yapsam çıkar mı yoksa sabahı mı beklemeliyim? Ve gebeliğini böyle öğrenen var mı yazın lütfen bekliyorum ben şuan
Sabahı beklememe gerek yok ozaman? Genelde sabah ilk idrar diyorlar. Üzülmemek için bilemedimVarsa kesinlikle çıkar altı gün gecikmen var canım
Evet normalde öyle ama senin gecikmen var canım hemde 6 gün yaniSabahı beklememe gerek yok ozaman? Genelde sabah ilk idrar diyorlar. Üzülmemek için bilemedim
Tamam yapıyorumEvet normalde öyle ama senin gecikmen var canım hemde 6 gün yani
Ne çıkarsa üzülme ama inanki Allahım en hayırlı zamanda nasip edicektirTamam yapıyorum
Yapa bilirsin cizgi cikarsa sabah idrari ile kesinleştirmek icin birdaha yaparsinSabahı beklememe gerek yok ozaman? Genelde sabah ilk idrar diyorlar. Üzülmemek için bilemedim
Yaptınmı canımTamam yapıyorum
Elim ayağım titriyorrrNe çıkarsa üzülme ama inanki Allahım en hayırlı zamanda nasip edicektir
Gerçek mi buElim ayağım titriyorrr
Ben sana ne dedim ama ayyy hadı gözün aydın olsunElim ayağım titriyorrr
Gerçek gerçek hemdee betan baya yüksek çıkıcakGerçek mi bu
Yanlış olma ihtimali varmı ay yazamıyorumBen sana ne dedim ama ayyy hadı gözün aydın olsun
Bu derece asla yanlışlık olmaz c den kopkoyu kuzumYanlış olma ihtimali varmı ay yazamıyorum
Ay ağlamaktan okuyamıyorumGerçek gerçek hemdee betan baya yüksek çıkıcak
Ya kıyamam ben sanaAy ağlamaktan okuyamıyorum