• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sancısı,önemli bakar mısınız?

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.212
448
Arkadaşlar selam, Benim son 6 aydır 14 kilo verdiğimden beri, adet sancılarım mideme vuruyor.Yani şöyle, 2 gün öncesinden başlıyor ağrılarım. Ama kasıklarımda değil.Direk midemde, ağrı değil sızlıyor fena şekilde.Zor dayanıyorum,iki büklüm oluyorum oturduğum yerde. Sonrada kanamam geliyor işte. Normal mi?Aranızda böyle olan var mı? Yani adet sancısı mideye vurur mu ya?

canım benim de kasıklarımdan taa mideme kadar vuruyor,ihmal etme o kadar şiddetli bir ağrı ise doktora görün derim ben..

Doğru diyorsunuz öyle devam ederse, gideceğim zaten:) Teşekkür ederim cvbınız için.

Benim miğdemde gastirit ve reflü var,doktorum bu durumda adet sancımın miğdeme vurmasının normal olduğunu söyledi,bir de bu dönemde içilen bazı ağrı kesiciler miğdeye zarar verdiğinden dahada şiddetleniyor,geçmiş olsun.

Kızlarrr... Bu ağrımın SAFRA KESESİ TAŞI olduğunu öğrendim. Adet dönemime denk gelmesinin sebebi, progesteron hormonu adet döneminde artarmış, ve bu hormon safra kesemi etkilermiş. O yüzden böyle bir ağrı yaşıyormuşum . Çok dayanılmaz :(

Back