Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar iyi geceler ilk gebeliyim ve 6 haftalık hamileyim hiçbir belirtim yok sadece adet sancısı gibi kasıklarımda karnimda ağrı oluyor bazen uzun sürüyor bazen çok kısa ama aynı adet sancısı gibi acıyor bu normal mi
Hanımlar iyi geceler ilk gebeliyim ve 6 haftalık hamileyim hiçbir belirtim yok sadece adet sancısı gibi kasıklarımda karnimda ağrı oluyor bazen uzun sürüyor bazen çok kısa ama aynı adet sancısı gibi acıyor bu normal mi
Merhaba öncelikle hayırlı olsun, evet normal bir süre daha bu şekilde ağrılarınız olacak kırmızı bir kanama görmedikçe endişe etmenize gerek yok büyüyen rahminiz nedeniyle oluyor bu ağrılar
Sizin adetleriniz düzenli yumurtlama gününüzü biliyorsunuz o yüzden hemen çıkmış olabilir benim adetim düzensiz ovulasyon ne zamana denk geliyor bilmiyorum o yüzden kararsızım yapıp yapmamakla ama çok ağrım var idrarda hafif yanmamda var bu gün olmazsam yarın sabah test yapicam