• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADET SANCISI GİBİMİ

btedbyrm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
58
8
16
24
Hanımlar iyi geceler ilk gebeliyim ve 6 haftalık hamileyim hiçbir belirtim yok sadece adet sancısı gibi kasıklarımda karnimda ağrı oluyor bazen uzun sürüyor bazen çok kısa ama aynı adet sancısı gibi acıyor bu normal mi

Hanımlar iyi geceler ilk gebeliyim ve 6 haftalık hamileyim hiçbir belirtim yok sadece adet sancısı gibi kasıklarımda karnimda ağrı oluyor bazen uzun sürüyor bazen çok kısa ama aynı adet sancısı gibi acıyor bu normal mi
Merhaba öncelikle hayırlı olsun, evet normal bir süre daha bu şekilde ağrılarınız olacak kırmızı bir kanama görmedikçe endişe etmenize gerek yok büyüyen rahminiz nedeniyle oluyor bu ağrılar 🌸

Bende yarın yapim adet olmazsam inşallah benim içinde dua eder misin inşallah bende gebeyimdir sabah ilk idrarla mi yaptiniz

Ben tahmini yumurtlamamdan 11 gün sonra yaptım erken gebelik testi de değildi normaldi çıktı
Bende de var yarın bı test yapsam mı acaba on iki gündür geçiyor üzerinden ama adetlerim hep duzensiz bilmiyorum ki acaba yapsam mı

Sizin adetleriniz düzenli yumurtlama gününüzü biliyorsunuz o yüzden hemen çıkmış olabilir benim adetim düzensiz ovulasyon ne zamana denk geliyor bilmiyorum o yüzden kararsızım yapıp yapmamakla ama çok ağrım var idrarda hafif yanmamda var bu gün olmazsam yarın sabah test yapicam

Kızlar test yaptım pozitif çok güzel bir duygu şükürler olsun size nasıl fotoğraf aticam bilmiyorum Allah herkese nasip etsin inşallah 😍😍🙏🤲

Back